• 400m² showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

Eiken opbergmeubel

Ben je op zoek naar een prachtig eiken opbergmeubel die volledig naar jouw wens is gemaakt? Zoek dan niet verder. Dit eiken opbergmeubel is geschikt voor verschillende doeleinden. Kan gebruikt worden als opbergmeubel, maar kan ook gebruikt worden dan als bijvoorbeeld tv meubel. We hebben bij dit ontwerp gekozen voor lichte materialen. Dit geeft een ruimtelijk gevoel aan de woning. Door de zwarte twee stalen poten krijgt dit meubel een industrieel uiterlijk en is het helemaal van deze tijd. 

 

Dit meubel is gemaakt van eikenhout en is voorzien van drie lagen blanke matte lak. Dit zorgt ervoor dat het hout beschermt, is voor invloeden van buiten af en verduurzaamd het meubel ook nog eens extra. Wil je graag een ander soort hout of bewerking? Op onze website staan de mogelijkheden, klik hier. Het meubel wordt met beugels aan de wand bevestigd waardoor het als het ware gaat “zweven”. Het voordeel hiervan is dat stofzuigen onder de kast geen probleem zou opleveren
De deuren zijn voorzien van een push-to-open systeem, geen lelijke handvatten in het zicht, maar gewoon mooi strak. Een druk op het deurtje en het gaat open. Super handig als je bijvoorbeeld je hand vol hebt. 

 

De twee poten zijn in het bovenblad van het meubel in gefreesd. Hierdoor lopen de poten en de kast mooi in elkaar over en geeft wederom een rustig aanzicht. De poten geven niet alleen het meubel een industrieel uiterlijk, maar zorgen ook nog eens voor extra balans. Voor de bewerking van de poten is gekozen voor een behandeling met twee lagen poedercoating in de kleur zwart. Door de poedercoating is het bestand tegen een stootje en geeft het een mooi mat uiterlijk wat dan weer perfect bij het meubel zelf hoort. 

 

Wzijn een bedrijf dat meubels compleet op maat maakt. Ben je op zoek naar een ander meubel dan dit eiken opbergmeubel? Neem dan contact met ons op! We bespreken dan met jouw de mogelijkheden en onze eigen vakmensen gaan voor je aan de slag. We hebben een eigen werkplaats. Inspiratie nodig? Kom dan eens langs in onze showroom die is ingericht in verschillende woonstijlen. Je kunt ons ook vinden op Instagram en Pinterest neem daar eens een kijkje voor nog meer inspiratie!

Prijsopgave aanvragen

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 4.
    • Hidden