• 400m² showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

Eiken maatwerk tafel

Eiken maatwerk tafel op maat gemaakt

De eiken maatwerk tafel is in onze werkplaats gemaakt. Deze kan dus op maat worden gemaakt speciaal voor jou! Dit geeft ons de mogelijkheid om vele opties aan te bieden. Opties waarover jij kan beslissen. Van het ontwerp van de tafel tot aan de afwerkingen die vereist zijn.

Het hout van de tafel

Het hout dat wij hier hebben gebruikt is massief eikenhout. Dit eiken hout is verkregen uit omliggende landen om zo onze ecologische voetafdruk klein te houden. Nadat wij het ruwe hout hebben geschaafd en gevlakt maken wij er een groot en zwaar eiken paneel van. Dit eiken paneel zal daarna in deze mooie vorm worden uitgevreesd. Voor de randafwerking kan je kiezen uit deze variant met afgelakte randen maar natuurlijk ook de blank eiken uitstraling.

De tafel zelf werken wij helemaal voor je af zodat hij goed bestand is tegen kringen en etensresten. Je kan kiezen uit een prachtige serie kleuren die wij aanbieden vanuit ons eiken StijlCoatings assortiment.

De poten onder de eiken maatwerk tafel

De poot van deze tafel hebben wij ontworpen, in samenwerking met, een interieurstyliste waarmee wij veel samenwerken. Zij heeft dit model jaren geleden bedacht en samen met ons op de markt gebracht. Inmiddels is dit tafelblad in combinatie met deze robuuste poot een graag gezien model in vele huiskamers. Wil je de poot een slanker uiterlijk geven? Geen probleem, wij hebben deze poot al in vele soorten kokers gemaakt en adviseren je graag op basis van je wensen en de uiteindelijke maat.

Wij poedercoaten al onze onderstellen in 3 stappen wat ons onderscheid in kwaliteit. Het voorbehandelen met een grondige zandstraal behandeling zorgt voor een unieke hechting van de poedercoat primer wat de 2e stap vormt. Deze primer vult alle oneffenheden en maakt een strak en egaal oppervlak voor de 3e en laatste stap. De door jou gekozen kleur in mat of zijdeglans afwerking wordt op het staal gebakken en vormt hierna een zeer duurzaam en slijtvast oppervlak wat tegen heel veel stootjes kan.

Zoals gezegd maken wij alles helemaal zelf op maat in onze grote werkplaats in Alkmaar. Je kunt dus zelf je wensen aangeven en wij verwerken dit tot jouw ideale meubel. Je bent natuurlijk ook altijd welkom in onze showroom, we laten je dan graag onze indrukwekkende werkplaats zien.

Over ons

Leven in Stijl Meubelmakerij te Alkmaar maakt maatwerk meubilair. Springt er wellicht een meubel eruit in onze showroom, sociale media of portfolio? Maar voldoet het nog niet geheel aan jouw wensen. Dan passen wij dit graag voor jou aan! In onze werkplaats is alles op maat en met aandacht gemaakt. Misschien straks ook die van jou. Wij kunnen het hout van het meubilair behandelen in meer dan 70 tinten. Het zorgt voor een mooie kleur en zorgt ervoor dat het hout kwalitatief langer meegaat. Bevalt onze stijl meubilair je? Neem dan een kijkje in onze showroom.

Kijk op onze contact pagina voor actuele openingstijden. Ons werk is ook te bezichtigen via sociale media. Wij zijn te vinden op Instagram en Pinterest. Als je een vraag hebt, neem dat contact met ons op door het onderstaande formulier in te vullen, of bereik ons telefonisch met 072 – 5200 594.