• 400m² showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

Eiken eettafelbank

Heb je een strakke inrichting in de woning? En ben je op zoek naar een bijpassend tafel met een bank? Dan is deze eiken eettafelbank zeker is voor jou.
Dit is het meest strakke model wat er op dit moment te krijgen is bij ons. Geen losse stoelen, maar een bijpassende bank. Waardoor het een geheel wordt. Let even op het contrast tussen de tafel en de vloer. Toch graag nog een set extra losse stoelen erbij? We kunnen bijpassende stoelen voor je maken in meer dan 200 kleuren een patronen.

TAFEL

Het tafelblad van deze eiken eettafel is gemaakt van massief eikenhout. Is bewerkt met een 2 componenten lak in 3 lagen. Hierdoor behoud de tafel zijn originele uiterlijk. En zorgt ervoor dat het originele uiterlijk behouden blijft. Graag een ander kleur? Kijk dan even op DEZE pagina voor meer dan 70 verschillende afwerkingen.

POTEN

De prachtige in het oog springende stalen A poot en de poten van de bank zijn behandeld met 2 lagen poedercoating. Voordat de poedercoating erop is gespoten zijn de poten nog gezandstraald. Dit zorgt voor maximale hechting. De poten zijn daarom ook bestand tegen een stootje. Onder de poten zit dik meubelvilt om ervoor te zorgen dat er geen krassen op de vloer kunnen komen.

Wil je deze prachtige eiken eettafelbank ook gaan in huis hebben? Neem dan met ons op!
Dezelfde tafel, maar dan in een andere samenstelling? Dat ik ook geen probleem. Je kunt onderstaand formulier invullen en dan nemen we contact met je op. Je kunt natuurlijk ook bij ons langskomen in Alkmaar. We hebben een eigen werkplaats en showroom. We hebben enkele materialen op voorraad dit geeft je de mogelijkheid om onze kwaliteit te voelen en te zien. Heb je geen tijd om langs te komen, maar wil je wel graag zien wat we allemaal maken of gemaakt hebben? We hebben een eigen Instagram en Pinterest pagina, vol met foto’s.