• 400m² showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

Eiken eettafel Scandinavisch design

Deze mooie strakke eiken eettafel Scandinavisch design past geweldig in het moderne en minimalistische interieur. Het Scandinavisch design is momenteel populairder dan ooit en krijgt een steeds belangrijkere positie in het exclusieve interieur.

Wij maken eiken eettafel Scandinavisch design helemaal voor je op maat en altijd in onze bekende exclusieve en duurzame kwaliteit.
In dit geval hebben wij een tafel gemaakt van 4cm dik massief eikenhout uit Frankrijk. Door het tafelblad te verjongen met schuine randen krijgt het een minimalistisch uiterlijk. Wil je een blad met een nog dunner uiterlijk dan is dat mogelijk, we maken de bladen vanaf 3cm dik. Het schuin maken van het blad kan in diverse schuintes en loopt tot wel 11cm naar binnen.

Wanneer je een keer in de buurt van onze showroom bent dan ben je van harte welkom voor een bezoek. Ik kan je tijdens een live bezoek heel mooi onze unieke kwaliteit laten zien. Samen met jou tekenenen we een schets van je wensen. Het combineren van meerdere meubelen is uiteraard mogelijk, in dit geval kunnen we het uiterlijk perfect op elkaar laten aansluiten.

Het afwerken van het tafelblad kan in meer dan 50 kleuren, bekijk deze HIER op. In onze showroom in Alkmaar hebben wij alle stalen ook in het echt staan. Je kan ze dan mooi met elkaar vergelijken en de beste kleur voor je tafel kiezen.

Voor een kijkje in ons productieproces kan je ons ook volgen op facebook of instagram

Prijsopgave aanvragen

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, Max. file size: 32 MB, Max. files: 4.
    • Hidden