• 400m² showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

Eiken eettafel Scandinavisch design

Eiken eettafel Scandinavisch design op maat gemaakt

Deze mooie strakke eiken eettafel Scandinavisch design past geweldig in het moderne en minimalistische interieur. Het Scandinavisch design is momenteel populairder dan ooit en krijgt een steeds belangrijkere positie in het exclusieve interieur.

Wil jij ook een eiken tafel op maat laten maken? Mail of bel ons voor meer informatie. Je bent van harte welkom in onze showroom in Alkmaar.

Het hout van de eiken eettafel Scandinavisch design

De eettafel Scandinavisch design is gemaakt van eiken hout. Het eikenhout wat wij gebruikten komt uit buurlanden met een FSC keurmerk. Dit keurmerk geeft ons zekerheid dat wij eerlijk en duurzaam houten kunnen gebruiken voor onze meubelen. Net zoals de eiken eettafel Scandinavisch design. De eiken eettafel Scandinavisch design heeft een soepele ronding een geeft een speels en warm effect in jouw eetruimte. De eiken eettafel Scandinavisch design is gemaakt uit lamellen. Deze lamellen zorgen voor extra stabiliteit van het eiken eettafel Scandinavisch design. De lamellen worden doormiddel van hoge druk aan elkaar gelijmd. Na het lijmen wordt het blad in zijn geheel gefreesd en daarna geschuurd. Zo blijft het blad altijd mooi en vlak. De meubelmakers zorgen ervoor dat het blad glad wordt geschuurd en daarna wordt de eiken ovale tafel in de olie of lak afgewerkt.

Onderstel van de eiken eettafel Scandinavisch design

Wij maken eiken eettafel Scandinavisch design helemaal voor je op maat en altijd in onze bekende exclusieve en duurzame kwaliteit.
In dit geval hebben wij een tafel gemaakt van 4cm dik massief eikenhout uit Frankrijk. Door het tafelblad te verjongen met schuine randen krijgt het een minimalistisch uiterlijk. Wil je een blad met een nog dunner uiterlijk dan is dat mogelijk, we maken de bladen vanaf 3cm dik. Het schuin maken van het blad kan in diverse schuinte en loopt tot wel 11cm naar binnen.

Wanneer je een keer in de buurt van onze showroom bent dan ben je van harte welkom voor een bezoek. Ik kan je tijdens een live bezoek heel mooi onze unieke kwaliteit laten zien. Samen met jou tekenen we een schets van je wensen. Het combineren van meerdere meubelen is uiteraard mogelijk, in dit geval kunnen we het uiterlijk perfect op elkaar laten aansluiten.

Aanpasbaarheid

Zoals je wellicht al van ons weet is dat wij alles zelf op maat maken. Jij bepaalt de maat en wij zorgen voor de rest. Van het ontwerp tot aan de afwerking. Wij denken graag met je mee om zo al jouw wensen te kunnen vervullen. Wellicht is er alleen een andere afwerking of bevestiging nodig. Ook dan ben je bij ons op het goede adres! Kom eens een keer langs in de showroom. Je bent van harte welkom en laten jou graag onze kwaliteiten zien.

Over ons

Leven in Stijl Meubelmakerij te Alkmaar ontwerpt en maakt maatwerk meubilair. Is je aandacht gevallen op een meubel in de showroom, sociale media of portfolio? Maar voldoet het nog niet geheel aan jouw wensen. Dan passen wij dit graag voor je aan!  Wij kunnen het hout van het meubilair behandelen in meer dan 70 kleuren. Door het toepassen van een kleur kan je het meubel aan je wens en interieur aanpassen en is het bovendien optimaal beschermd. Bevalt onze stijl je, kom dan zeker een bezoek brengen aan onze showroom in Alkmaar. We laten je graag onze kwaliteit en hoogwaardige afwerking in het echt zien.

Kijk op onze contact pagina voor actuele openingstijden. Ons werk is ook te bezichtigen via sociale media. Wij zijn te vinden op Instagram en Pinterest. Als je een vraag hebt, neem dat contact met ons op door het onderstaande formulier in te vullen, of bereik ons telefonisch met 072 – 5200 594.