Eettafel voor buiten van hardhout

, ,
eettafel voor buiten van hardhout en stalen poten

Een duurzame en exclusieve eettafel voor buiten van hardhout gemaakt. Deze eettafel zal je garanderen van vele jaren onbezorgd tafelplezier.

In onze meubelmakerij in Alkmaar maken wij deze tafels speciaal voor jouw tuin op maat. De tafel maken wij van duurzaam hardhout uit Zuid Amerika. Het garandeerd je van langdurige duurzaamheid bij buitengebruik. Het hardhout kan geheel onbehandeld buiten worden gebruikt. Wil je de tafel toch graag een mooie afwerking geven dan kan dat in meer dan 12 kleuren.

Wanneer je in de gelegenheid bent om onze showroom en meubelmakerij in Alkmaar te bezoeken dan zal je de hoge kwaliteit en afwerking zelf kunnen beoordelen. De tafel is duurzaam opgebouwd en intern verstevigd met gegalvaniseerde stalen profielen.

De poten onder deze tafel zijn van het type spreidpoot. Wij hebben deze poten speciaal voor buitengebruik laten galvaniseren. Na het galvanseren van de poten kunnen we ze in diverse kleuren laten poedercoaten. Het galvaniseren in een bad met vloeibaar zink maakt de poot van binnen en buiten beschermd. De poten kunnen nu altijd buiten staan.
Bekijk de kleur mogelijkheden van het hardhout en de poten op DEZE pagina.

Het tafelblad is gemaakt van diverse massieve planken van 4cm dik. Dankzij de kleine spleetjes kan water makkelijk van het blad weglopen. Ook vangen deze voegen het werken van het hout op. De planken zullen nu wel werken maar het blad blijft mooi vlak en recht.

Wij maken ook mooie banken voor buitengebruik van hardhout. Kijk daarvoor eens op onze portfolio onder buitenmeubelen.

Heb je vragen wat wij voor mooie eettafel voor buiten van hardhout wij voor je kunnen maken dan horen we die graag.

Duurzame hardhouten buitentafel

Prijsindicatie

  • Vraag direct een prijsopgave aan

  • Geef hier je wensen aan zoals de maten, kleuren of advies
  • Voeg hier eventuele bijlages bij zoals foto's of schetsen. De toegestane documenten zijn jpg, png en pdf.
    Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, jpeg.