• 400m² showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

Eettafel met poten op de hoek

Eettafel met poten op de hoek

Bekijk deze mooie strakke en moderne eettafel met poten op de hoek. Dankzij het slanke en ranke stalen frame geen logge tafel met dikke poten meer. Is dit iets voor jou? We vertellen je er graag over.

Een eettafel met poten op de hoek voor extra ruimte

De eettafel met poten op de hoek heeft een stevig stalen frame. Met dit slanke frame heb je meer dan genoeg ruimte voor het plaatsen van stoelen. Gemaakt van sterke stalenkokers die wij in elke kleur kunnen poedercoaten. De tafelpoot voorzien wij altijd van doppen met vilt. Dit beschermt de vloer tegen schuren en maakt de tafel eenvoudig verschuifbaar.

De zwevende eettafel met poten op de hoek

Het tafelblad van de eettafel met poten op de hoek zweeft 15 millimeter boven het frame. Dit design geeft de tafel een luchtig karakter en creëert visueel veel ruimte met behoud van strakke lijnen.

Het tafelblad zelf bestaat uit massief eikenhout. Hier zie het fraaie tafelblad in een 4 centimeter dikke uitvoering. Wij kunnen ook dikkere en dunnere versies maken van bijvoorbeeld 3 of 5 centimeter. Ook bieden we verschillende houtsoorten voor tafelbladen aan. Voor de afwerking is de keuze nog uitgebreider met wel 70 kleuren uit onze premium StijlCoatings collectie. Hiermee krijg je een gepersonaliseerde hoogwaardige afwerking die tegelijkertijd voor de optimale bescherming zorgt.

Magisch maatwerk

Omdat wij alles op maat maken mag je het design helemaal zelf bepalen. Je krijgt dus niet een standaardeettafel met poten op de hoek maar een authentieke en uniek product. Samen met jou zorgen we ervoor dat het model perfect past bij jou en jouw interieur.

Meubelmakerij

Leven in Stijl Meubelmakerij te Alkmaar ontwerpt en maakt maatwerkmeubilair. Zie je een meubel in de showroom, op sociale media of in ons portfolio? Maar voldoet het nog niet geheel aan jouw wensen? Dan passen wij dit graag voor je aan! Bevalt onze stijl je, kom dan zeker een bezoek brengen aan onze showroom in Alkmaar. We laten je graag onze kwaliteit en hoogwaardige afwerking in het echt zien.

Kijk op onze contactpagina voor actuele openingstijden. Ons werk is ook te bezichtigen via sociale media. Wij zijn te vinden op Instagram en Pinterest. Als je een vraag hebt, neem dat contact met ons op door het onderstaande formulier in te vullen, of bereik ons telefonisch met 072 – 5200 594.