• 400m² showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

Eettafel met hele dunne poten

Wanneer je een eettafel zoekt met veel ruimte rondom voor stoelen en eettafelbank dan is deze eettafel met hele dunne poten een prima optie.

Het tafelblad van deze eettafel is gemaakt van massief eikenhout. De randen zijn mooi strak en haaks gezaagd en glad afgewerkt. De tafel op deze afbeelding is 240x100cm en gemaakt van 4cm dik massief eiken. De strakke rand combineerd heel mooi met deze dunne minimalistische plaatstaal poot. Beiden sluiten mooi op elkaar aan en vormen zo een speels geheel.

Wij maken deze tafel voor je in elke maat, hij kan worden afgewerkt in verschillende kleuren. Het eikenhout laat zich prachtig behandelen door een kleurolie op de vezels toe te passen. Bij deze eettafel met hele dunne poten kan je ook de poten in kleur laten maken. Op onze website staan op de pagina behandeling de vele mogelijkheden beschreven.

Het simpele en minimalistische karakter van deze tafel doet een beetje Scandinavisch aan. We plaatsen deze tafel dan ook veel in de lichte Scandinavische interieurs. Ben je ook geintresseerd in een dunne eettafel met minimalistisch en dun stalen frame dan ben je welkom in onze showroom in Alkmaar. Tijdens een bezoek laat ik je graag alle mogelijkheden zien en kunnen we eventueel een kijkje nemen in de werkplaats waar wij alle meubelen maken.

Wil je meer inspiratie of meer weten over ons bedrijf of de productie dan kan je ons ook volgen op Pinterest of Instagram