• 400m² showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

Eettafel met hele dunne poten

Eettafel met hele dunne poten op maat gemaakt

Wanneer je een eettafel zoekt met veel ruimte rondom voor stoelen en eettafelbank dan is deze eettafel met hele dunne poten en prima optie.

Wil jij ook een eiken tafel op maat laten maken? Mail of bel ons voor meer informatie. Je bent van harte welkom in onze showroom in Alkmaar.

Het hout van de eettafel met hele dunne poten

Het tafelblad van deze eettafel met hele dunne poten is gemaakt van massief eikenhout. De randen zijn mooi strak en haaks gezaagd en glad afgewerkt. De tafel op deze afbeelding is 240x100cm en gemaakt van 4cm dik massief eiken. De strakke rand combineert heel mooi met deze dunne minimalistische plaatstaal poot. Beiden sluiten mooi op elkaar aan en vormen zo een speels geheel.

Wij maken deze tafel voor je in elke maat, hij kan worden afgewerkt in verschillende kleuren. Het eikenhout laat zich prachtig behandelen door een kleurolie op de vezels toe te passen. Bij deze eettafel met hele dunne poten kan je ook de poten in kleur laten maken. Op onze website staan op de pagina behandeling de vele mogelijkheden beschreven.

Onderstel van de eettafel met hele dunne poten

Het simpele en minimalistische karakter van deze eettafel met hele dunne poten doet een beetje Scandinavisch aan. We plaatsen deze tafel dan ook veel in de lichte Scandinavische interieurs. Ben je ook geïnteresseerd in een dunne eettafel met minimalistisch en dun stalen frame dan ben je welkom in onze showroom in Alkmaar. Tijdens een bezoek laat ik je graag alle mogelijkheden zien en kunnen we eventueel een kijkje nemen in de werkplaats waar wij alle meubelen maken.

Aanpasbaarheid

Zoals je wellicht al van ons weet is dat wij alles zelf op maat maken. Jij bepaalt de maat en wij zorgen voor de rest. Van het ontwerp tot aan de afwerking. Wij denken graag met je mee om zo al jouw wensen te kunnen vervullen. Wellicht is er alleen een andere afwerking of bevestiging nodig. Ook dan ben je bij ons op het goede adres! Kom eens een keer langs in de showroom. Je bent van harte welkom en laten jou graag onze kwaliteiten zien.

Over ons

Leven in Stijl Meubelmakerij te Alkmaar ontwerpt en maakt maatwerk meubilair. Is je aandacht gevallen op een meubel in de showroom, sociale media of portfolio? Maar voldoet het nog niet geheel aan jouw wensen. Dan passen wij dit graag voor je aan!  Wij kunnen het hout van het meubilair behandelen in meer dan 70 kleuren. Door het toepassen van een kleur kan je het meubel aan je wens en interieur aanpassen en is het bovendien optimaal beschermd. Bevalt onze stijl je, kom dan zeker een bezoek brengen aan onze showroom in Alkmaar. We laten je graag onze kwaliteit en hoogwaardige afwerking in het echt zien.

Kijk op onze contact pagina voor actuele openingstijden. Ons werk is ook te bezichtigen via sociale media. Wij zijn te vinden op Instagram en Pinterest. Als je een vraag hebt, neem dat contact met ons op door het onderstaande formulier in te vullen, of bereik ons telefonisch met 072 – 5200 594.

Prijsopgave aanvragen

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 32 MB, Max. aantal bestanden: 4.
    • Hidden