• 400m² showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

Eettafel met A-poot

Eettafel met A-poot op maat gemaakt

Bij onze meubelmakerij maken wij meubilair op maat gemaakt waar onder deze eettafel met A-poot. Als een meubel nog een kleine aanpassing nodig heeft, zullen wij dit voor jou veranderen denkend aan afwerkingen of afmetingen.

Het hout van de eettafel met A-poot

Het tafelblad van de eettafel met A-poot bestaat uit massief eiken planken. Het tafelblad wordt aan elkaar gelijmd om zo één mooi geheel te creëren, vervolgens afgewerkt met 2 componenten lak in 3 lagen, dit geeft de optie om het af te werken in meer dan 70 verschillende kleurtonen. Klik op afwerkingen om de verschillende kleurtonen te zien.

De poot van de eettafel met A-poot

De poot van de eettafel heeft een A-vorm. De A-vorm is gemaakt van staal en geeft een zeer degelijk en stabiel onderstel. De A-poot bestaat uit 5 componenten die aan elkaar worden gelast. Hierbij gaat het om 2 onderplaten, 2 staanders en het middenstuk, wat uiteindelijk een samenhang vormt. De onderplaten zijn gemonteerd met bouten aan een ingelaste plaat, hierdoor zie je dus geen lasnaden onderaan bij de voetplaten. De poot wortr gezandstraald en afgewerkt met 2 lagen poedercoating voor een mooi strak en egaal resultaat. Dit is mogelijk in verschillende kleuren o.a. wit zoals je ziet.

Optie voor bijpassende interieurstukken

Het vinden van bijpassende interieurstukken is niet altijd even makkelijk. Omdat Leven in Stijl graag jouw wensen willen vervullen, kunnen wij samen in overleg gaan over een bijpassende bank. Op de foto zie je een bank die ook bestaat uit verschillende componenten die aan elkaar worden gelast, met een witte poedercoating die goed past bij de eettafel. Kijk anders ook even bij onze portfolio met kopje banken, om wellicht nog meer inspiratie op te doen die beter bij jou past.

OVER ONS

Wij maken interieurstukken passend in voor jou! Zie jij een interieurstuk die past bij jou, maar nog niet helemaal overeenkomt met jouw wensen? Dan kunnen wij dit in overleg met jou aanpassen naar jouw smaak. Wij kunnen namelijk interieurstukken leveren in meer dan 70 verschillende tinten. Daarnaast kunnen wij het voor jou op maat maken. Wij hebben een vestiging in Alkmaar met eigen werkplaats en een showroom. In onze showroom zal jij inspiratie kunnen op doen, dus kom eens langs! Onze showroom is zo ingericht dat er verschillende interieurstijlen aanwezig zijn, dus zal er vast wel iets in de smaak vallen. Tevens zijn onze producten ook te bezichtigen op sociale media, wij zijn te vinden op Instagram en Pinterest. Heb jij nog vragen? Neem dan gerust contact met ons, vul dan gelieve het onderstaande formulier in. Als jij ons direct wilt bereiken, bel dan 072 – 5200 594 of verstuur een e-mail naar [email protected].