Eetkamertafel met schuine houten poten

Eetkamertafel met schuine poten

Eetkamertafel met schuine houten poten

Deze eiken eetkamertafel met schuine houten poten is gemaakt in onze meubelmakerij. Hier werken de meubelmakers met een passie voor het vak. Hier wordt, doormiddel van hun kennis, een houtselectie gemaakt om vervolgens een blad samen te stellen. Bij deze houtselectie wordt gelet op kleur nuances en knoesten e.d.
Ons maatwerk zorgt voor vele opties die jij zelf mag invullen zoals afmetingen van het blad, dikte en de totale hoogte.

Het hout van de eetkamertafel met schuine poten

Deze tafel is gemaakt van eiken. Dit eiken hout is verkregen uit omliggende landen om zo onze ecologische voetafdruk klein te houden. Na de houtselectie gaan de meubelmakers aan de slag met het hout. Ze zorgen ervoor dat de eiken delen vlak en haaks worden gemachineerd zodat ze een mooi egaal blad kunnen verlijmen. De tafel werken wij helemaal voor je af in lak of olie zodat hij goed bestand is tegen kringen en etensresten. Je kan kiezen uit een prachtige serie kleuren die wij aanbieden vanuit ons StijlCoatings assortiment.

De schuine poten van de eetkamertafel

De poot van deze tafel zit schuin verdekt in het tafelblad. Deze schuine poot zorgt voor een unieke uitstraling van jouw gepersonaliseerde eetkamertafel. Deze poot geeft met zijn unieke uitstraling de stevigheid en stabiliteit die het blad nodig heeft. Ook kijken we naar het aantal te verdelen stoelen en het dragende vermogen van de tafel. Het verwerken van jou wensen in combinatie met de toepasbaarheid maakt jou meubel een uniek product.

Aanpassen van de eiken eetkamertafel

Zoals gezegd maken wij alles helemaal zelf op maat in onze werkplaats in Alkmaar. Je kunt dus zelf  je wensen aangeven en wij verwerken dit tot jou ideale meubel. Je bent natuurlijk ook altijd welkom in onze showroom, we laten je dan graag onze indrukwekkende werkplaats zien.

Over ons

Leven in Stijl Meubelmakerij te Alkmaar maakt maatwerk meubilair. Springt er wellicht een meubel eruit in onze showroom, sociale media of portfolio? Maar voldoet het nog niet geheel aan jouw wensen. Dan passen wij dit graag voor jou aan! In onze werkplaats is alles op maat en met aandacht gemaakt. Misschien straks ook die van jou. Wij kunnen het hout van het meubilair behandelen in meer dan 70 tinten. Het zorgt voor een mooie kleur en zorgt ervoor dat het hout kwalitatief langer mee gaat. Bevalt onze stijl meubilair je? Neem dan een kijkje in onze showroom.

Kijk op onze contact pagina voor actuele openingstijden. Ons werk is ook te bezichtigen via sociale media. Wij zijn te vinden op Instagram en Pinterest. Als je een vraag hebt, neem dat contact met ons op door het onderstaande formulier in te vullen, of bereik ons telefonisch met 072 – 5200 594.

Prijsindicatie

  • Vraag direct een prijsopgave aan

  • Geef hier je wensen aan zoals de maten, kleuren of advies
  • Voeg hier eventuele bijlages bij zoals foto's of schetsen. De toegestane documenten zijn jpg, png en pdf.
    Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, jpeg.