• 400m² showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

Eetkamertafel met schuine houten poten

Eetkamertafel met schuine houten poten

Deze eiken eetkamertafel met schuine houten poten is gemaakt in onze meubelmakerij. Hier werken de meubelmakers met een passie voor het vak. Hier wordt, doormiddel van hun kennis, een houtselectie gemaakt om vervolgens een blad samen te stellen. Bij deze houtselectie wordt er gelet op kleur nuances en knoesten e.d.
Ons maatwerk zorgt voor vele opties die jij zelf mag invullen zoals afmetingen van het blad, dikte en de totale hoogte. Ben jij nou ook enthousiast geworden van deze tafel? Vul onderstaand formulier in zodat wij jou een geschikte prijsopgave kunnen sturen met jouw gewenste maten van de tafel.

Het hout van de eetkamertafel met schuine houten poten

De eetkamertafel met schuine houten poten is gemaakt van eiken. Dit eiken hout is verkregen uit omliggende landen om zo onze ecologische voetafdruk klein te houden. Na de houtselectie gaan de meubelmakers aan de slag met het hout. De meubelmakers zorgen ervoor dat de eiken delen vlak en haaks worden gemachineerd zodat ze een mooi egaal blad kunnen verlijmen. De eetkamertafel met schuine houten poten werken wij helemaal voor je af in lak of olie zodat hij goed bestand is tegen kringen en etensresten. Je kan kiezen uit een prachtige serie kleuren die wij aanbieden vanuit ons StijlCoatings assortiment.

De houten schuine poten van de eetkamertafel

De schuine poot van deze eetkamertafel zit verdekt in het tafelblad. Deze schuine poot zorgt voor een unieke uitstraling van jouw gepersonaliseerde eetkamertafel. Deze poot geeft met zijn unieke uitstraling de stevigheid en stabiliteit die het blad nodig heeft. Ook kijken we naar het aantal te verdelen stoelen en het dragende vermogen van de eetkamertafel met schuine houten poten. Het verwerken van jou wensen in combinatie met de toepasbaarheid maakt jou meubel een uniek product. De poot is gemaakt van hetzelfde hout als het blad. De eiken poten zijn deze kunnen wij in dezelfde kleur afwerken als het blad. Er is ook een mogelijkheid om de schuine eiken houten poot af te werken in een andere kleur dat het blad. In onze showroom kun je deze kleuren bekijken.

Aanpassen van de eiken eetkamertafel

Zoals gezegd maken wij alles helemaal zelf op maat in onze grote werkplaats in Alkmaar. Naast de eetkamertafel met schuine houten poten hebben wij een tal van andere op maat gemaakte tafels. Je kunt dus zelf  je wensen aangeven en wij verwerken dit tot jou ideale meubel. Je bent natuurlijk ook altijd welkom in onze showroom, we laten je dan graag onze indrukwekkende werkplaats zien. Op donderdag, vrijdag en zaterdag zijn wij geopend van 10:00-16:00. Wij helpen je graag met het uitzoeken van jouw favoriete tafel of misschien het ondersteunen/realiseren van jou eigen ontwerpen. Er is veel mogelijk en staan paraat om jou te helpen waar nodig. Kom gauw langs in de showroom en laat je inspireren door alle stijlkamers. Er staan meer dan 20 tafels en onderstellen die hier bekeken kunnen worden. De afwerking van de poot en van het blad kunnen wij hier samen jou uitzoeken. De koffie staat klaar, kom je ook?

Over ons

Leven in Stijl Meubelmakerij te Alkmaar ontwerpt en maakt maatwerk meubilair. Is je aandacht gevallen op een meubel in de showroom, sociale media of portfolio? Maar voldoet het nog niet geheel aan jouw wensen. Dan passen wij dit graag voor je aan!  Wij kunnen het hout van het meubilair behandelen in meer dan 70 kleuren. Door het toepassen van een kleur kan je het meubel aan je wens en interieur aanpassen en is het bovendien optimaal beschermd. Bevalt onze stijl je, kom dan zeker een bezoek brengen aan onze showroom in Alkmaar. We laten je graag onze kwaliteit en hoogwaardige afwerking in het echt zien.

Kijk op onze contact pagina voor actuele openingstijden. Ons werk is ook te bezichtigen via sociale media. Wij zijn te vinden op Instagram en Pinterest. Als je een vraag hebt, neem dat contact met ons op door het onderstaande formulier in te vullen, of bereik ons telefonisch met 072 – 5200 594.