• 400m² showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

Eet tafel met vlinderpoot

Eet tafel met vlinderpoot op maat gemaakt

Bij Leven in Stijl Meubelmakerij te Alkmaar worden interieurstukken op maat gemaakt, zoals deze elegante eet tafel. Wij leveren kwaliteit interieurstukken gepersonaliseerd naar jouw wensen.

Het hout van de eet tafel met vlinderpoot

De eet tafel met vlinderpoot maakt gebruik van massief notenhout. Het hout is zichtbaar bij de poten en uiteraard het gehele tafelblad. Voor het tafelblad worden de notenhout delen aan elkaar gelijmd om zo één mooi geheel te creëren. Bij de vlinderpoten van de eet tafel is het alleen de plank die is afgewerkt. De houten delen worden afgewerkt met 2 componenten olie voor een mooie natuurlijke warme uitstraling. Deze tafel maken wij uiteraard ook in massief eikenhout.

De poten van de eet tafel met vlinderpoot

Deze eet tafel met vlinderpoot beschikt over een niet alledaagse poot, het is namelijk een vlinderpoot. Deze vlinderpoot maakt gebruik van hout en staal. Het hout is zoals verteld kwalitatief afgewerkt zoals je hebt gelezen in het stukje ervoor. Het hout is bevestigd aan de stalen poten door middel van sterke verbindingsonderdelen. De vlinderpoot is gezandstraald met 2 lage poedercoating voor een maximale hechting.

Aanpasbaar

Op de markt zijn er veel verschillende soorten eet tafels te verkrijgen. Dit komt door de hoeveelheid vraag, en maakt het jou lastig om een definitieve keuze te kunnen maken. Bij Leven in Stijl Meubelmakerij willen wij jou graag kunnen helpen. Dit komt doordat wij meubilair op maat laten maken voor jou! Wij kunnen bijvoorbeeld deze eet tafel voor jou op maat maken, zodat het perfect past bij jouw interieur.

OVER ONS

Leven in Stijl meubelmakerij te Alkmaar maakt maatwerk meubilair. Spot jij een meubel in onze portfolio of showroom die net niet voldoet aan al jouw wensen, dan kunnen wij in overleg om al jouw wensen te kunnen vervullen. In onze werkplaats maken wij maatwerk meubilair, daarnaast  hebben wij de mogelijkheid om het hout in meer dan 70 verschillende tinten bij jou te kunnen leveren! In onze showroom kan je inspiratie op doen, dus kom een kijkje nemen! (Kijk op onze contact pagina voor actuele openingstijden )Hier kan je een deel van ons werk bezichtigen. De showroom bestaat uit verschillende stijlen, dus hopelijk zit er iets tussen dat lijkt op jouw woonstijl. Je kunt de gemaakte producten ook vinden op Instagram of Pinterest. Heb jij nog vragen? Neem dan contact met ons op door middel van het onderstaande formulier. Of bereik ons direct met 072 – 5200 594.