• 400m² showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

Dressoir met stalen poten

Dressoir met stalen poten

Ben jij op zoek naar een dressoir met stalen poten dat bij jou past? Bij Leven in stijl meubelmakerij passen wij het aan naar jouw smaak zodat het past bij jouw interieur.
Afwerkingen van het dressoir zijn variabel, om zo aan jouw wensen te kunnen voldoen. Daarnaast is het mogelijk om de lengte aan te passen, zodat het best past bij ieder zijn kamer!

De indeling van het dressoir met stalen poten

Dit dressoir beschikt over 2 open vakken en 2 deuren. Dit is echter bij ons aanpasbaar en kan je het aanpassen naar jouw wens. Deze keuze ligt aan jou over hoeveel open vakken, deuren, lades etcetera jij wilt beschikken!

Het onderstel van het dressoir met stalen poten

De stalen poten onder het dressoir hebben een eenvoudige rechthoekige vorm. Deze rechthoekige vorm wordt gecreëerd door een stalen strip te buigen. De stalen poten komen uit boven de onderste plank wat zorgt voor afwisseling met de houten kleuren. Deze boven worden eerst gezandstraald en afgewerkt met 2 lagen poedercoating. Dit zorgt voor maximale hechting en is dus bestand tegen een stootje.

Het hout

Het hout van het dressoir is gemaakt van massief eikenhout. Het dressoir wordt afgewerkt met 2 componenten lak in 3 lagen. Dit zorgt ervoor dat het zijn originele kleur behoudt. Dit is mogelijk in 70 verschillende tinten en dit kan jij aanpassen! Klik hier hier om alle afwerkingen te bekijken.

Over ons

Wij maken meubilair helemaal op maat. Wil jij een bepaald meubel hebben, maar dan met een andere afwerking of in een andere maat? Dan is dit mogelijk bij ons! Wij maken meubilair in meer dan 70 verschillende  tinten. Kom eens bij ons langs! We hebben een vestiging in Alkmaar met een eigen werkplaats en een showroom. Hier kun je onze kwaliteit met je eigen ogen zien. De showroom is zo ingericht dat er wel een stijl bij jouw past. Je kunt ook inspiratie op doen via één van onze sociale media platformen, wij hebben een pagina op Instagram en Pinterest. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op door het onderstaande formulier in te vullen.

Prijsopgave aanvragen

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 4.
    • Hidden