• 400m² showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

Donkere rechthoekige eiken eettafel

Donkere rechthoekige eiken eettafel op maat gemaakt

Door het donkere uiterlijk van deze rechthoekige eiken eettafel. Is deze uitermate geschikt voor een woning met een klassieke uitstraling. Deze zal dan ook zeker niet misstaan in bijvoorbeeld de keuken. Deze donkere rechthoekige eiken eettafel zal voor veel sfeer zorgen, vooral in combinatie met een mooie eetkamer lamp. De tafel geeft net dat beetje extra sfeer in de keuken.

Het hout van de donkere rechthoekige eiken eettafel

De donkere rechthoekige eiken eettafel tafel is gemaakt van eiken hout. Het eikenhout wat wij gebruikten komt uit buurlanden met een FSC keurmerk. Dit keurmerk geeft ons zekerheid dat wij eerlijk en duurzaam houten kunnen gebruiken voor onze meubelen. Net zoals de ovale eiken tafel. De donkere rechthoekige eiken eettafel heeft een soepele ronding een geeft een speels en warm effect in jouw eetruimte. De donkere rechthoekige eiken eettafel tafel is gemaakt uit lamellen. Deze lamellen zorgen voor extra stabiliteit van het ovale blad. De lamellen worden doormiddel van hoge druk aan elkaar gelijmd. Na het lijmen wordt het blad in zijn geheel geschuurd. Zo blijft het blad altijd mooi en vlak. De meubelmakers zorgen ervoor dat het blad glad wordt geschuurd en daarna wordt de donkere rechthoekige eiken eettafel in de olie of lak afgewerkt.

Onderstel van de donkere rechthoekige eiken eettafel

Deze donkere rechthoekige eiken eettafel is 280 x 100 x 5 cm. Daarom is deze tafel uitstekend geschikt als eettafel. Genoeg ruimte voor stoelen. Er is voor gekozen om aan beide buitenzijden een poot te plaatsen, zodat er geen probleem is met beenruimte onder de tafel. De poten zijn 12 x 5 cm, groot genoeg om de tafel te kunnen dragen, maar zorgt er niet voor dat de poten heel duidelijk aanwezig zijn. Zowel de tafel als de poten zijn behandeld met 1 laag olie. De poten zijn aan de onderkant van de tafel bevestigd met een half frees verbinding. Dit zorgt voor een betere verbinding tussen de poten en de tafel. En zorgt ervoor dat de tafel en poten naadloos in elkaar overlopen.

Aanpasbaarheid

Zoals je wellicht al van ons weet is dat wij alles zelf op maat maken. Jij bepaalt de maat en wij zorgen voor de rest. Van het ontwerp tot aan de afwerking. Wij denken graag met je mee om zo al jouw wensen te kunnen vervullen. Wellicht is er alleen een andere afwerking of bevestiging nodig. Ook dan ben je bij ons op het goede adres! Kom eens een keer langs in de showroom. Je bent van harte welkom en laten jou graag onze kwaliteiten zien.

Over ons

Leven in Stijl Meubelmakerij te Alkmaar ontwerpt en maakt maatwerk meubilair. Is je aandacht gevallen op een meubel in de showroom, sociale media of portfolio? Maar voldoet het nog niet geheel aan jouw wensen. Dan passen wij dit graag voor je aan!  Wij kunnen het hout van het meubilair behandelen in meer dan 70 kleuren. Door het toepassen van een kleur kan je het meubel aan je wens en interieur aanpassen en is het bovendien optimaal beschermd. Bevalt onze stijl je, kom dan zeker een bezoek brengen aan onze showroom in Alkmaar. We laten je graag onze kwaliteit en hoogwaardige afwerking in het echt zien.

Kijk op onze contact pagina voor actuele openingstijden. Ons werk is ook te bezichtigen via sociale media. Wij zijn te vinden op Instagram en Pinterest. Als je een vraag hebt, neem dat contact met ons op door het onderstaande formulier in te vullen, of bereik ons telefonisch met 072 – 5200 594.