• 400m² showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

Donkere rechthoekige eiken eettafel

Door het donkere uiterlijk van deze rechthoekige eiken eettafel. Is deze uitermate geschikt voor een woning met een klassieke uitstraling. Deze zal dan ook zeker niet misstaan in bijvoorbeeld de keuken. Deze donkere rechthoekige eiken eettafel zal voor veel sfeer zorgen, vooral in combinatie met een mooie eetkamer lamp. De tafel geeft net dat beetje extra sfeer in de keuken.

Deze tafel is 280 x 100 x 5 cm. Daarom is deze tafel uitstekend geschikt als eettafel. Genoeg ruimte voor stoelen. Er is voor gekozen om aan beide buitenzijden een poot te plaatsen, zodat er geen probleem is met beenruimte onder de tafel. De poten zijn 12 x 5 cm, groot genoeg om de tafel te kunnen dragen, maar zorgt er niet voor dat de poten heel duidelijk aanwezig zijn. Zowel de tafel als de poten zijn behandeld met 1 laag olie. De poten zijn aan de onderkant van de tafel bevestigd met een half frees verbinding. Dit zorgt voor een betere verbinding tussen de poten en de tafel. En zorgt ervoor dat de tafel en poten naadloos in elkaar overlopen.

Geïnteresseerd in deze prachtige tafel? Neem dan contact met ons op. Is de tafel niet helemaal naar wens? Dan kunnen we het zo voor je aanpassen dat het wel naar wens is. Andere poten, blad, olie, kleur alles is mogelijk. Op onze website staan veel voorbeelden van onze coatings en behandelingen. Ook voor bijpassende stoelen kun je bij ons terecht.

Nieuwsgierig hoe onze producten gemaakt worden? Kom dan eens bij ons langs. We hebben een eigen werkplaats en een volledig ingerichte showroom. Zo krijg je een sfeerimpressie wanneer onze meubels geplaatst zijn. De door ons gemaakte meubels staan ook online op Pinterest en Instagram, foto’s zijn vaak gemaakt bij onze klanten thuis. Heb je vragen of wil je meer informatie over ons bedrijf? Ons contactformulier is te vinden onder aan de pagina.

Prijsopgave aanvragen

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, Max. file size: 32 MB, Max. files: 4.
    • Hidden