Dinertafel met U-poten

, , ,
Dinertafel met U-poten

Dinertafel op maat gemaakt

Leven in Stijl Meubelmakerij maakt op maat gemaakt meubilair. Voldoet deze dinertafel niet aan al jouw wensen? Dan werken wij het graag voor jou bij. Jij bepaalt wat wij moeten maken. Wij willen graag jouw verwachtingen overtreffen. Wellicht een andere tafel met deze afwerkingen? Dat is ook zeker mogelijk.

Het hout van de Dinertafel

Het hout dat gebruikt wordt bij deze tafel is eiken. Dit hout is bemachtigd vanuit omliggende landen. Dit doen wij om onze ecologische voetafdruk klein te houden. Het zijn massief eiken planken. Deze planken worden nauwkeurig aan elkaar gelijmd. Het is afgewerkt in 2 componenten lak in 3 lagen. Hierdoor behoudt het zijn originele kleur, in een andere tint. Het is mogelijk in meer dan 70 tinten. Klik op afwerkingen om ze allemaal te bekijken.

De poot van de dinertafel

De poten onder deze dinertafel hebben een U-vorm. Deze U-vorm is voortgekomen door het gebruik van stalen kokers. Deze stalen kokers hebben zoals je ziet een rechthoekige vorm. De kokers zorgen voor een erg robuuste vorm. Deze stalen kokers worden aan elkaar gelast. Het geheel wordt gezandstraald. Vervolgens afgewerkt met 2 lage poedercoating. Dit zorgt voor maximale hechting. Deze tafel is overigens ook te verkrijgen in U-poten gemaakt van plaatstaal. Plaatstaal zorgt voor een meer minimalistische uitstraling.

Als set verkrijgbaar

Deze dinertafel is aan te schaffen met mooie bijpassende stoelen. De U-vorm van de tafel is overgenomen in de onderkant  van de stoelen. Dit zorgt voor een mooi geheel. Stoelen met vierkante of ronde stalen kokers.

OVER ONS

Leven in Stijl Meubelmakerij te Alkmaar maakt maatwerk meubilair. Springt er wellicht een meubel eruit in onze showroom, sociale media of portfolio? Maar voldoet het nog niet geheel aan jouw wensen. Dan passen wij dit graag voor jou aan! In onze werkplaats wordt alles gemaakt. Misschien ook die van jou. Wij kunnen het hout van het meubilair in meer dan 70 tinten. Het behoudt zijn originele kleur, in een andere tint. Het zorgt er ook voor dat het hout kwalitatief langer mee gaat. Bevalt onze stijl van meubilair? Neem dan een kijkje in onze showroom, allicht zit er iets bij dat jou bevalt.

Kijk op onze contact pagina voor actuele openingstijden. Ons werk is ook te bezichtigen via sociale media. Wij zijn te vinden op Instagram en Pinterest. Als je een vraag hebt, neem dat contact met ons op door het onderstaande formulier in te vullen, of bereik ons telefonisch met 072 – 5200 594.

Prijsindicatie

  • Vraag direct een prijsopgave aan

  • Geef hier je wensen aan zoals de maten, kleuren of advies
  • Voeg hier eventuele bijlages bij zoals foto's of schetsen. De toegestane documenten zijn jpg, png en pdf.
    Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, jpeg.