• 400m² showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

Design eettafel met unieke ovale poot van stalen ribben

Design eettafel met unieke ovale poot van stalen ribben

Deze design eettafel met unieke ovale poot van stalen ribben is een eikenhouten design eettafel is voorzien van een unieke en zeer opvallende poot.

Deze poot ontwierpen wij om onderscheid te maken in het landschap van de veel voorkomende tafelpoten. Deze unieke poot zie je namelijk nergens anders en is een zeer stabiel en opvallend ontwerp. Hij is geschikt voor tafels vanaf 240 tot 400cm lang. Wij maken deze poot helemaal op maat en passen deze aan op de maat van je tafelblad. Het voordeel van deze poot is dat je rondom plaats kunt nemen en lekker veel stoelen kunt plaatsen.

Combineer hem met een ander type blad en hij is ook geschikt voor een combinatie met stoelen en een mooie bank.

Het hout van de design eettafel met unieke ovale poot van stalen ribben

Deze design eettafel met unieke ovale poot van stalen ribben is gemaakt van massief eikenhout en is bij de afgebeelde tafel 4cm dik. Wij ordenen en selecteren onze ruwe balken allemaal handmatig. Daarna gaan we ze machinaal schaven tot ze recht en vlak zijn en de perfecte dikte bereiken. Door de planken na het schaven op de juiste manier samen te stellen ontstaat een mooi egaal en stabiel oppervlak.

Dit proces van stabiele en egale samenstelling is 1 van de vele punten waarin wij het onderscheid maken. In dit geval hebben wij het massieve blad voorzien van een verjongde rand zodat die nog beter combineert met de slanke poot. Ons FSC-hout komt allemaal uit Duitsland of Frankrijk. Hierdoor weten we zeker dat al het hout wat wij gebruiken ook weer zal worden aangeplant. De duurzame FSC-bosbouw garandeert ons dat de bossen niet alleen behouden blijven maar er ook steeds meer bos zal worden aangeplant.

Wij kunnen het hout behandelen in meer dan 70 kleuren. Zo is er altijd een mooie passende kleur om te combineren met jouw interieur.

Blikvanger

De poot is op maat gemaakt en voorzien van heel veel verticale stalen strips. Het ontwerp van deze design eettafel met unieke ovale poot van stalen ribben is zeer stabiel en een echte blikvanger.

Onze stalen poten krijgen de mooiste en duurzaamste afwerking die momenteel mogelijk is. Anders dan gespoten of in 1 laag gepoedercoat zijn onze onderstellen wel mooi strak egaal en stootbestendig. Het vooraf zandstralen van de poot zorgt voor een mooi strak en ruw oppervlak waarop de primerlaag goed hecht en optimaal kan worden aangebakken. Het bakken van de primer gebeurt op 250 graden waarna een mooie egale ondergrond voor de kleurlaag ontstaat.

Dankzij deze 2 voorgaande stappen is het een kwestie van aanbrengen van de door jou gekozen kleur poedercoating. Deze aangebrachte poedercoating voorziet in een slijt- en slagvaste afwerklaag. Bovendien is poedercoaten het meest milieuvriendelijk omdat er in tegenstelling tot natlakken geen oplos- en verdunningsmiddelen nodig zijn.

Aanpasbaarheid van de design eettafel met unieke ovale poot van stalen ribben

Zoals alles in onze meubelmakerij en showroom is ook hier alles op maat mogelijk, elke maat, kleur, dikte en vorm. Zo kan je naast een ovaal tafelblad bij deze poot ook heel goed kiezen voor een Cirque, Felicity of een rechthoek met iets ronde hoeken. Maar naast het model kan je ook de randen nog laten afschuinen of een bolle rand rondom laten aanbrengen. Wil je graag inspiratie opdoen, kijk dan eens op onze portfolio pagina of onze social media platforms en kijk welke combinatie het best in je interieur zal passen.

Stoelen en banken op maat bekleed

Wij bekleden ook een mooie collectie aan stoelen en banken geheel op maat. De hoogwaardige kwaliteit van onze meubelen vind je uiteraard ook terug in de stoelen. In onze showroom kan je kiezen uit meer dan 1000 stoffen, kleuren, leder en suede. Zelfs het bekleden van stoelen met meerdere soorten stof op 1 stoel is bij ons mogelijk.

Over ons

Leven in Stijl Meubelmakerij te Alkmaar is een meubelmakerij met een zeer compleet maatwerkassortiment. Na vele jaren ervaring als meubelmaker en interieurspecialist hebben wij een mooie collectie maatwerk producten opgebouwd. Wij kenmerken ons als een hoogwaardige meubelmaker waar het ambacht en de details onze unieke kwaliteit uitstralen.

Je bent uiteraard welkom om te komen kijken in de stijlkamers en onze showroom en daarmee zelf onze kwaliteit te beoordelen. Tijdens een bezoek aan onze showroom laten we je graag alles zien en adviseren we je daar waar jij er behoefte aan hebt. Je kan dan gelijk ook onze werkplaats bezoeken om te zien waar en hoe wij straks gaan werken aan jouw meubel.

Kijk op onze contactpagina voor actuele openingstijden. Ons werk is ook te bezichtigen via sociale media. Wij zijn te vinden op Instagram en Pinterest. Als je een vraag hebt neem gerust contact op door het onderstaande formulier in te vullen. Of contacteer ons telefonisch op 072 – 5200 594.