• 400m² showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

Commode kast met donkere afwerking

Commode kast op maat gemaakt

Deze commode kast kan geheel op maat gemaakt worden voor jou. Jij bepaalt het gehele plaatje. Hierbij kan het gaan van ontwerp tot aan de afwerking. De keuzes hierin liggen geheel aan jou. Wij willen deze wensen graag gaan realiseren.

Het hout van de commode kast

Deze commode kast is gemaakt van eiken. Dit eiken hout wordt verkregen uit omliggende landen. Dit is kwalitatief hout. Daarnaast zorgen wij ervoor dat onze ecologische voetafdruk relatief klein blijft. Dus elke kilometer telt. Het hout wordt afgewerkt met 2 componenten lak in 3 lagen. Hierdoor behoudt het zijn originele kleur. Alleen krijgt het een andere tint. Het is mogelijk in meer dan 70 tinten!

De indeling van de commode kast

Deze commode kast beschikt over 4 lades met 2 deuren. Achter de deuren zitten 2 legplanken bevestigd. Dit zorgt ervoor dat het grote opberg gedeelte wordt opgedeeld in meerdere vakken. Aan de zijkanten bevinden zich de grote ruime lades. Alle deuren en lades beschikken over de push-to-open functie. Dit zorgt ervoor dat het er geen handvatten nodig zijn. En open gaat door een simpele ‘push’.

Aanpasbaarheid

Zoals verteld bepaal jij het geheel van de commode kast. Dit is mogelijk bij alle interieurstukken. Natuurlijk moet het wel haalbaar kunnen zijn. Alle variabelen liggen geheel aan jou. Hierin kunnen al jouw wensen gerealiseerd worden.

Over ons

Leven in Stijl Meubelmakerij te Alkmaar maakt maatwerk meubilair. Springt er wellicht een meubel eruit in onze showroom, sociale media of portfolio? Maar voldoet het nog niet geheel aan jouw wensen. Dan passen wij dit graag voor jou aan!  Wij kunnen het hout van het meubilair in meer dan 70 tinten. Het behoudt zijn originele kleur, in een andere tint. Het zorgt er ook voor dat het hout kwalitatief langer mee gaat. Bevalt onze stijl van meubilair? Neem dan een kijkje in onze showroom, allicht zit er iets bij dat jou bevalt.

Kijk op onze contact pagina voor actuele openingstijden. Ons werk is ook te bezichtigen via sociale media. Wij zijn te vinden op Instagram en Pinterest. Als je een vraag hebt, neem dat contact met ons op door het onderstaande formulier in te vullen, of bereik ons telefonisch met 072 – 5200 594.

Prijsopgave aanvragen

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, Max. file size: 32 MB, Max. files: 4.
    • Hidden