Cirque tafel met schuine rand

Cirque tafel met schuine rand

Ben je niet zo van de robuuste tafels, hou je meer van een minimalistische uitstraling in de woning? Dan is deze Cirque tafel met schuine rand echt iets voor jou.

Deze tafel zal dan ook niet misstaan in de woning. Heb je een grote familie of veel vrienden over de vloer die een hapje blijven eten? Met deze Cirque tafel met schuine rand is er plaats voor iedereen. Omdat de poot in het midden is geplaatst is er plaats voor stoelen aan alle zijdes. Kortom met deze prachtige tafel kun je op alle manieren sfeer in huis halen.

Het tafelblad van deze cirque tafel met schuine rand heeft een organische vorm en is gemaakt van massief notenhout. Hij heeft een schuin gefreesde afwerking aan de randen die zeer diep wegloopt. Wil je liever een minder schuine rand, ook dat behoord tot de mogelijkheden. Wij maken alles voor je op maat. De poot is gemaakt van staal en heeft twee lagen poedercoating. Wij hebben meer dan 70 kleuren afwerking mogelijkheden voor het hout en meer dan 20 voor de poot. Kijk hier voor een overzicht.

Wij zijn een bedrijf dat op maat gemaakte meubels maakt. Wil je een tafel of een ander meubelstuk helemaal naar eigen wens? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Omdat we alles op maat maken kunnen we niet van altijd het eindproduct laten zien. Daarom hebben we bij onze klanten gemaakte foto’s op onze Pinterest en Instagram pagina staan. Ook kun je een bezoek brengen aan onze showroom. We hebben verschillende stijlkamers ingericht waar de sfeer goed overkomt. Voor vragen kun je ons contactformulier invullen of kom eens langs bij ons in Alkmaar. Wij zetten de koffie alvast klaar!

Prijsindicatie

  • Vraag direct een prijsopgave aan

  • Geef hier je wensen aan zoals de maten, kleuren of advies
  • Voeg hier eventuele bijlages bij zoals foto's of schetsen. De toegestane documenten zijn jpg, png en pdf.
    Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, jpeg.