• 400m² showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

Buitenbank op maat

Buitenbank op maat

Een duurzame buitenbank op maat van hardhout is een logische keuze als je iets unieks in de tuin wilt hebben.

Buitenbank op maat gemaakt

Wij maken een serie tuinmeubelen op maat van Zuid Amerikaans hardhout. Doordat wij zowel het hout als de poten zelf maken kunnen we elk model voor je realiseren. Zoek je een combinatie van een tuinbank en tuintafel dan is dat uiteraard geen probleem en maken wij een mooie passende buitenset voor je.

Afwerking van een buitenbank op maat

Het hardhout kunnen we in 12 kleuren afwerken waarmee je voor elk terras de juiste combinatie kan maken. De tuinbank op maat zoals dit model is gemaakt van geheel hardhout en is niet voorzien van stalen poten. Wanneer je dit model buitenbank op maat wil voorzien van een mooie set stalen poten dan is dit ook mogelijk.

Afwerking van de stalen poten

Onze stalen poten worden altijd voorzien van een laag zink door ze te galvaniseren in een zinkbad. Gegalvaniseerde poten voor een tuintafel kunnen na het galvaniseren worden voorzien van een kleurlaag door de te poedercoaten.
Wil je zien welke kleuren behandeling het hardhout en de poten kunnen krijgen bekijk ze dan op deze pagina.

Bakkie op de buitenbank doen

We bieden een uitgebreide showroom die je kunt bezoeken. Maak een afspraak via contactpagina. Wanneer je naast ons portfolio graag meer inspiratie op wilt dan kan je ook nog kijken op onze pinterest of instagram pagina.

Prijsopgave aanvragen

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 32 MB, Max. aantal bestanden: 4.
    • Hidden