• 400m² showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

Buitenbank met rugleuning

Deze buitenbank met rugleuning is een mooie blikvanger in de tuin. Het duurzame hardhout staat garant voor langdurig gebruiksgenot.

Wij maken deze bank uit massief Zuid-Amerikaans hardhout met FSC keurmerk. Je kunt zelf de gewenste lengte bepalen en wij maken de bank helemaal voor je op maat. Een buitenbank kan aan een buitentafel worden geplaatst of als losse bank ergens in de tuin.  Het duurzame karakter van deze bank is uniek en dat straalt hij ook uit. Het is een strak designframe met daarop de houten elementen van de zitting en de rug gemonteerd.

De buitenbank met rugleuning op deze afbeelding is behandeld. Dit hebben we gedaan met de StijlCoatings Outdoor behandeling in de kleur: Sneeuw

Het duurzame hardhout kan prima onbehandeld buiten worden gebruikt. Je kan de bank ook door ons laten behandelen in meer dan 12 verschillende kleuren. De poten worden bij buitengebruik altijd gegalvaniseerd voordat ze in 2 lagen worden voorzien van de gewenste kleur poedercoating. Voor de vele mogelijkheden in hout behandeling en voor de poedercoating kan je kijken op deze pagina.

Combineer een buitenbank met een tuintafel voor de mooiste tuinset. Naast deze mooie bank maken wij ook hele mooie buitentafels van dit Guariuba hout. Ook deze tafels staan bekend om hun duurzaamheid en degelijkheid. Kijk voor de diverse mogelijkheden op onze portfolio. Mocht je ene mooie poot zien in onze portfolio dan kunnen we die aanpassen voor buitengebruik.

Je bent welkom voor een bezoek aan de showroom in Alkmaar, ik laat je dan de vele opties en kwaliteit zien. Kijk voor nog meer inspiratie ook eens op onze pinterest pagina

Prijsopgave aanvragen

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, Max. file size: 32 MB, Max. files: 4.
    • Hidden