• 400m² showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

Buffetkast glazen deuren

Buffetkast op maat gemaakt

Leven in Stijl Meubelmakerij maakt meubels op maat waaronder deze mooie buffetkast. Zie jij een meubel eruit springen? Dan willen wij het speciaal voor jou gaan maken.

Het hout van deze buffetkast

Het hout dat gebruikt wordt bij dit hangend dressoir is massief meerlaags hout met een echt Frans eikenfineer toplaag. Dit  zorgt voor de sterkte en stijfheid van het dressoir. De eiken toplaag zorgt voor een fraai afgewerkt uiterlijk. Het hout dat wij gebruiken wordt verkregen uit onze omliggende landen. Dit doen wij om onze ecologische voetafdruk klein mogelijk te houden. Verder wordt het afgewerkt met 2 componenten lak in 3 lagen. Dit is mogelijk in meer dan 70 tinten. Klik op afwerkingen om ze allemaal te bekijken.

Het frame van de buffetkast

Het staal zit verwerkt in de deuren. In het staal zit glas verwerkt. Zorgt voor een mooi, open kast in de woonkamer. Dit staal wordt aan elkaar gelast. De deurframes worden gezandstraald. En vervolgens afgewerkt met 2 lage poedercoating. Dit zorgt voor een maximale hechting.

De indeling van de buffetkast

Deze kast beschikt over 2 glazen deuren. Binnen in de kast zitten 6 compartimenten. 5 compartiment zijn open. Eén van de gedeeltes beschikt over een push-to-open lade. Dit houdt in dat er geen handvat nodig is. Wil jij misschien een andere soort indeling? Dan is dit ook zeker mogelijk!

Over ons

Leven in Stijl Meubelmakerij te Alkmaar maakt maatwerk meubilair. Springt er wellicht een meubel eruit in onze showroom, sociale media of portfolio? Maar voldoet het nog niet geheel aan jouw wensen. Dan passen wij dit graag voor jou aan! In onze werkplaats wordt alles gemaakt. Misschien ook die van jou. Wij kunnen het hout van het meubilair in meer dan 70 tinten. Het behoudt zijn originele kleur, in een andere tint. Het zorgt er ook voor dat het hout kwalitatief langer mee gaat. Bevalt onze stijl van meubilair? Neem dan een kijkje in onze showroom, allicht zit er iets bij dat jou bevalt.

Kijk op onze contact pagina voor actuele openingstijden. Ons werk is ook te bezichtigen via sociale media. Wij zijn te vinden op Instagram en Pinterest. Als je een vraag hebt, neem dat contact met ons op door het onderstaande formulier in te vullen, of bereik ons telefonisch met 072 – 5200 594.

Prijsopgave aanvragen

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 4.
    • Hidden