• 400m² showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

Boomstamtafel met strak vlinderpoot onderstel

Wij maken al onze boomstamtafels helemaal zelf en voor jou op maat. Je kunt daarom al je wensen bij ons aangeven en we nemen al je wensen mee in het maakproces.

De bomen

Het maken van een boomstamtafel begint bij het selecteren van de juiste stammen. Onze bomen komen uit Duitsland en Frankrijk en worden daar in plakken gezaagd en kunstmatig gedroogd.
De dikte van de plakken boomstam bepaalt later de maximale dikte van de eettafel. Na het selecteren van de juiste plak met de randen die passen bij je wens gaan wij deze vlakken en op dikte schaven. Het droogproces zorgt voor de nodige spanning en kromming in deze stam, daarom gaan wij hem opdelen en daarna 100% vlak maken met onze machines.

Resultaat

Het resultaat is een boomstamtafel met een unieke samenstelling aangepast aan jou wensen. Er bestaat maar 1 tafel zoals die van jou, hij is uniek.
Wij hebben diverse mooie onderstellen onder onze boomstamtafels, je kan zelf de mooiste combinatie maken. Wij passen de poot gewoon aan zodat hij mooi past bij het tafelblad en de maat daarvan. Je bent van harte welkom in onze showroom in Alkmaar waar je in onze stijlkamers van de ene inspiratiebom naar de andere loopt. Samen met jou kijken we naar je complete wensenpakket, van tafel tot wandkast, TV meubel en stoelen. Ons maatwerk reikt tot in de kleinste details, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Het tafelblad van deze boomstamtafel met vlinderpoot kunnen wij voor je afwerken in meer dan 50 kleuren. Onze hoogwaardige afwerking staat voor jarenlang zorgeloos gebruiksplezier. De tafelpoten maken we ook graag voor je in kleur, je kunt kiezen uit vele kleuren. Voor een duidelijk overzicht aan kleuren afwerking en poedercoating kan je HIER een kijkje nemen.

Als je meer wilt weten over onze werkwijze en producten kijk dan op PinterestFacebook of Instagram

Prijsopgave aanvragen

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, Max. file size: 32 MB, Max. files: 4.
    • Hidden