• 400m² showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

Boomstamtafel met dunne poot

Boomstamtafel met dunne poot

Een strak en minimalistische boomstamtafel met dunne poot voor een landelijke maar toch strakke lichtmoderne uitstraling. Op maat gemaakt en in vele soorten afwerkingen beschikbaar.

In het zonnetje gezet: De boomstamtafel met dunne poot

De boomstamtafel met dunne poot kent zijn eigen karakteristieke dynamiek. Het ontwerp lonkt met een landelijke uitstraling: Het stoere boomstamblad kent een echte boomstamrand. Toch behoudt het design zijn strakke lichte moderne uitstraling door een minimalistisch karakter.

Het blad van de boomstamtafel met dunne poot

Met maten van 240 bij 100 biedt deze boomstamtafel met dunne poot je veel ruimte. Het voorbeeldblad werkten wij af met StijlCoatings Texel. Deze lak geeft een onbehandelde indruk en kleur maar is in werkelijkheid een 2K lak die wij in 3 lagen aanbrengen. Super duurzaam en zeer goed vuil en vocht afstotend. Dit is één van de vele mogelijke hoogwaardige afwerkingen waarmee we de tafel voor je kunnen aflakken. Omdat wij 100% op maat maken kunnen elke maat en elk type tafelblad leveren.

Uniek pootmodel

De toegepaste stalen tafelpoot van ons model Parre is one of a kind. Met een maat koker van slechts 3,5 centimeter bij 3,5 centimeter is die uiterst slank. Ter vergelijking: de dikte van het tafelblad is in het voorbeeld ongeveer 3,5 centimeter. Ofwel de tafelpoten zijn net zo slank als de tafelbladdikte! Hier zie je de uitvoering van de Parre tafelpoot in antraciet mat fijnstructuur (Ral 7021). Maar ook andere kleuren coatings behoren tot onze uitgebreide maatwerkopties.

Showroom en meubelmakerij

Past zo’n eettafel landelijk gecombineerd met een strakke lichtmoderne uitstraling bij jouw interieurwensen? Maak dan een afspraak met ons! Dat kan via onze contactpagina of telefonisch via telefoonnummer 072 – 5200 594. We nodigen je uit om onze uitgebreide showroom inclusief meubelmakerij in Alkmaar te bezoeken.

Met onze ambachtelijk opgeleide meubelmakers werken we er elke dag aan om hoogstaande kwalitatieve ontwerpen te creëren. Samen met onze ontwerpers staan we voor je klaar om naar jouw wensen te luisteren. En om die te realiseren. Om je daar een indruk van ons werk te geven volg onze Instagram en Pinterest voor ons vernieuwende portfolio.