• 400m² showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

Boomstamtafel met A-poot

Boomstamtafel met A-poot op maat gemaakt

Leven in stijl levert uniek meubilair op maat. Deze Boomstamtafel met A-poot is gemaakt in de werkplaats die onder onze showroom huist. In deze werkplaats werken de meubelmakers aan verschillende soorten meubelen. In de werkplaats beschikken wij over de juiste machines om het hout te kunnen machineren.

Het hout van de boomstamtafel met A-poot

Het hout van de boomstamtafel met A-poot eiken. Doormiddel van een houtverbreding worden de lamellen eiken onder hoge druk tegen elkaar aangelijmd. Deze methode zorgt ervoor dat het hout nauwelijks kans krijgt om te kunnen werken (lees: kromtrekken/buigen etc.). Dit zal het geheel creëren van het tafelblad, vervolgens dit afgewerkt met 2 componenten lak in 3 lagen. Dit is mogelijk in meer dan 70 tinten, maar behoud echter de originele kleur van het hout. Klik op afwerkingen om ze allemaal te zien.

De poten van de boomstamtafel met A-poot

De A-poot van de boomstamtafel is gemaakt van staal. Het zijn stalen kokers die aan elkaar worden gelast. De stalen kokers vormen uiteindelijk de A-vorm. Om meer balans te creëren zit het vast aan een stalen onder plaat. Deze onderdelen worden gezandstraald en afgewerkt met 2 lage poedercoating voor maximale hechting. Bij deze poot kan je er ook voor kiezen om de tussenligger helemaal bovenin te laten lassen. Op deze manier heb je geen koker bij je benen en geeft hij nog wel de benodigde stevigheid aan het onderstel.

Aanpasbaar

Past deze toch nog niet helemaal bij jou? Dan kunnen wij helemaal perfect voor jou gaan maken! Leven in Stijl maakt maatwerk meubilair, waardoor het passend zal zijn in jouw kamer. Daarnaast zijn de afwerkingen zoals gezegd ook variabel. Dit geeft je de mogelijkheid om het beter te laten passen bij jouw interieur!

OVER ONS

Leven in Stijl meubelmakerij te Alkmaar maakt maatwerk meubilair. Spot jij een meubel in onze portfolio of showroom die net niet voldoet aan al jouw wensen, dan kunnen wij in overleg om al jouw wensen te kunnen vervullen. In onze werkplaats maken wij maatwerk meubilair, daarnaast hebben wij de mogelijkheid om het hout in meer dan 70 verschillende tinten bij jou te kunnen leveren! In onze showroom kan je inspiratie op doen, dus kom een kijkje nemen! (Kijk op onze contact pagina voor actuele openingstijden) Hier kan je een deel van ons werk bezichtigen. De showroom bestaat uit verschillende stijlen, dus hopelijk zit er iets tussen dat lijkt op jouw woonstijl. Je kunt de gemaakte producten ook vinden op Instagram of Pinterest. Heb jij nog vragen? Neem dan contact met ons op door middel van het onderstaande formulier. Of bereik ons direct met 072 – 5200 594.