Boomstam tafel met V-poot

,
Boomstam tafel met V-poot

Boomstam tafel op maat gemaakt

Leven in stijl Meubelmakerij maakt meubelstukken op maat waaronder deze mooie boomstam tafel. Wij willen graag jouw perfecte tafel kunnen verwerkelijken. Hierbij gaat het van ontwerp tot aan afwerkingen van de tafel.

Het hout van de boomstam tafel

Bij deze boomstamtafel is er gebruik gemaakt van eiken hout. Het zijn massief eiken planken. Deze planken worden nauwkeurig aan elkaar gelijmd om zo de verbinding zo veel mogelijk te kunnen wegwerken. Dit vormt samen het tafelblad. Het tafelblad wordt behandel met 2 componenten lak. Dit is gedaan in 3 lagen. Hierdoor behoudt het zijn originele kleur in een andere tint. Dit is mogelijk in meer dan 70 tinten. Klik op afwerkingen om ze allemaal te kunnen bekijken. De tafel op de afbeelding is behandeld met onze StijlCoatings Breda.

De poot van de boomstam tafel

De poot van deze boomstam tafel heeft een V-vorm. Dit is opgebouwd uit 2 stalen kokers en een stalen voetplaat. De delen worden zo secuur mogelijk aan elkaar gelast. Het wordt vervolgens gezandstraald en behandeld met 2 lage poedercoating. Dit zorgt voor een maximale hechting.

Aanpasbaar

Zoals verteld maakt Leven in Stijl Meubelmakerij meubelstukken op maat. Bevalt deze boomstam tafel nog niet geheel? Dan passen wij het graag voor jou aan.

OVER ONS

Leven in Stijl Meubelmakerij te Alkmaar maakt meubilair op maat. Zie jij een meubel die eruit springt in onze showroom, sociale media of portfolio? Neem dan contact met ons op! Wellicht voldoet een meubel net niet aan je wensen, dan maken wij het zo dat het gaat voldoen aan jouw wensen! In onze werkplaats komt alles tot stand, wellicht ook die van jou. Naast het maatwerk, kunnen wij het hout ook in meer dan 70 verschillende kleurtonen maken. Het behoudt de originele kleur van het hout, maar heeft een andere tint en zorgt ervoor dat het hout langer mee gaat. Bevalt onze stijl, neem dan een kijkje in onze showroom om inspiratie op te doen ( Kijk op onze contact pagina voor actuele openingstijden ). Ons werk kan je ook zien via onze sociale media. Wij zijn te vinden op Instagram en Pinterest. Heb jij vragen die jij aan ons wilt stellen? Neem dan contact met ons op via het onderstaande formulier, of bereik ons telefonisch met 072 – 5200 594.

Prijsindicatie

  • Vraag direct een prijsopgave aan

  • Geef hier je wensen aan zoals de maten, kleuren of advies
  • Voeg hier eventuele bijlages bij zoals foto's of schetsen. De toegestane documenten zijn jpg, png en pdf.
    Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, jpeg.