Boomstam eettafel met metalen poot

,
Boomstam eettafel met metalen poot

Op zoek naar een boomstam eettafel waarbij het blad door een poot ondersteund wordt? Wat daardoor gemakkelijk kan worden gebruikt bij een wandbank? Deze boomstam eettafel is daar perfect voor. Door zijn poot die gemaakt is van een echte boomstam geeft dit een landelijk en luxe uitstraling deze tafel is dan ook geschikt voor elke woning.

Het iepen tafelblad (250 x 100 x 6,5cm) is behandeld met een kleurolie dit zorgt ervoor dat de kleur van de boomstam eettafel een ander uiterlijk krijgt dan dat het oorspronkelijk had, de boomstam is ook voorzien van deze olie. De voetplaat is gemaakt van staal en zorgt er dan ook voor dat deze tafel stevig op de grond staat, onder de voet zitten viltjes om ervoor te zorgen dat de vloer geen beschadigingen kan oplopen.

Zoekt u ook nog bijpassende stoelen of lijkt zo’n wandbank u ook wel iets? Dan kunt u daarvoor ook bij ons terecht. We kunnen alles op maat maken en aan uw wensen aanpassen of het nu een ander blad is of een andere behandeling de mogelijkheden zijn eindeloos.

Wilt u langskomen om uw wensen en de mogelijkheden met ons te bespreken? Dat kan altijd, we hebben een showroom die is ingericht met verschillende woonstijlen. Ook kunt u bij ons het materiaal zien wat gebruikt wordt als het nog helemaal in de natuurlijke staat is.

Benieuwd naar meer foto’s van onze producten? We hebben ook een Pinterest en Instagram pagina, neem gerust een kijkje. Heeft u vragen? Neem dan contact op via onderstaand contactformulier.

Prijsindicatie

  • Vraag direct een prijsopgave aan

  • Geef hier je wensen aan zoals de maten, kleuren of advies
  • Voeg hier eventuele bijlages bij zoals foto's of schetsen. De toegestane documenten zijn jpg, png en pdf.
    Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, jpeg.