• 400m² showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

Boekenkast van eiken hout

Boekenkast van eiken hout op maat gemaakt

Deze boekenkast van eiken hout kan voor jou op maat worden gemaakt. Voldoet deze kast nog niet al jouw wensen? Dan passen het wij het graag voor je aan! Jij bepaalt hierin het ontwerp. Van model tot aan de afwerkingen.

Het hout van de boekenkast

Deze boekenkast van eiken hout is volledig gemaakt van eiken hout. Dit hout wordt gehaald uit omliggende landen. Een garantie voor kwalitatief hout! Daarnaast willen wij onze voetafdruk ook klein houden. Om zo te zorgen voor een betere toekomst. Dit hout wordt afgewerkt met 2 componenten lak in 3 lagen. Het behoudt hierdoor zijn originele kleur in een andere tint.

De indeling van de boekenkast van eiken hout

Deze boekenkast van eiken hout is zeer royaal gemaakt. Genoeg ruimte om al jouw spullen in te kunnen opbergen. Beschikkend over 10 open vakken, 2 gesloten vakken en 2 lades. Wil jij wellicht grotere compartimenten? Dan is dit ook zeker mogelijk! Nogmaals jij bepaalt het ontwerp.

Gesloten opbergvakken

Deze boekenkast beschikt over vele diverse compartimenten. Waaronder open maar ook gesloten opbergvakken. De gesloten opbergvakken worden voorzien van deuren met bijpassende handgrepen. Deze deuren is gemaakt van hetzelfde hout met dezelfde afwerkingen. Maar dit is natuurlijk aanpasbaar naar wens.

Over ons

Leven in Stijl Meubelmakerij te Alkmaar ontwerpt en maakt maatwerk meubilair. Is je aandacht gevallen op een meubel in de showroom, sociale media of portfolio? Maar voldoet het nog niet geheel aan jouw wensen. Dan passen wij dit graag voor je aan!  Wij kunnen het hout van het meubilair behandelen in meer dan 70 kleuren. Door het toepassen van een kleur kan je het meubel aan je wens en interieur aanpassen en is het bovendien optimaal beschermd. Bevalt onze stijl je, kom dan zeker een bezoek brengen aan onze showroom in Alkmaar. We laten je graag onze kwaliteit en hoogwaardige afwerking in het echt zien.

Kijk op onze contact pagina voor actuele openingstijden. Ons werk is ook te bezichtigen via sociale media. Wij zijn te vinden op Instagram en Pinterest. Als je een vraag hebt, neem dat contact met ons op door het onderstaande formulier in te vullen, of bereik ons telefonisch met 072 – 5200 594.

Prijsopgave aanvragen

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 4.
    • Hidden