Boekenkast op maat gemaakt

boekenkast met grote stalen deuren met glas

Er is niets mooier dan een eigen stempel op je interieur. Dit kan je doen door een boekenkast op maat gemaakt in je interieur te plaatsen.

Deze boekenkast op maat gemaakt heeft dankzij de hoge stalen ramen met glas een uniek en exclusief uiterlijk. Hij zal niet misstaan in menig huiskamer en zal tot grote vreugde van je boekencollectie het stof buiten de deur houden.
Je kan deze kast in elke maat door ons laten maken, je kunt kiezen voor 2 of meerdere deuren. Het koppelen van meerdere kasten naast elkaar is ook een mooie optie.

De indeling van de kast kan je samen met ons samenstellen, de hoogte en het aantal vakken kan bepaald worden. Ook kan je kiezen voor alleen open vakken of juist zoals in deze kast kiezen voor een aantal lades achter de deuren.

Wanneer je in de gelegenheid bent een bezoek te brengen aan onze showroom dan ben je van harte welkom. Ik kan je dan persoonlijk de bijna oneindige lijst met mogelijkheden laten horen. Samen maken we een schets van het meubel van je wensen.

Het afwerken van deze kast kan in meer dan 50 kleuren, kijk voor de vele mogelijkheden op deze pagina.
Ook het stalen frame van de deur kan in diverse kleuren worden gepoedercoat, ook deze kleuren kan je vinden op bovenstaande pagina.

Boekenkast op maat met ramen van staal en glad

Prijsindicatie

  • Vraag direct een prijsopgave aan

  • Geef hier je wensen aan zoals de maten, kleuren of advies
  • Voeg hier eventuele bijlages bij zoals foto's of schetsen. De toegestane documenten zijn jpg, png en pdf.
    Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, jpeg.