• 400m² showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

Boekenkast op maat gemaakt

Boekenkast op maat gemaakt

Er is niets mooier dan een eigen stempel op je interieur. Dit kan je doen door een boekenkast op maat gemaakt in jouw interieur te plaatsen.

Boekenkast op maat gemaakt voor een uniek ontwerp

Deze boekenkast op maat gemaakt heeft dankzij de hoge stalen ramen met glas een uniek en exclusief uiterlijk. Hij zal niet misstaan in menig huiskamer en zal tot grote vreugde van je boekencollectie het stof buiten de deur houden. Je kan deze kast in elke maat door ons laten maken. Je kunt kiezen voor 2 of meerdere deuren en zelfs het koppelen van meerdere kasten naast elkaar is een optie.

Wat wordt jouw indeling van de boekenkast op maat gemaakt

De indeling van de kast kan je samen met ons samenstellen. Je bepaalt daarin helemaal zelf de indeling. Denk hierbij de hoogte en het aantal vakken dat je kunt bepalen. Ook kan je kiezen voor alleen open vakken of juist zoals hier kiezen voor een aantal lades achter de deuren.

Boekenkast op maat gemaakt

Wanneer je in de gelegenheid bent een bezoek te brengen aan onze showroom dan ben je van harte welkom. Ik kan je dan persoonlijk de bijna oneindige lijst met mogelijkheden laten horen. Samen maken we een schets van het meubel van je wensen. Het afwerken van deze kast kan in meer dan 50 kleuren. Ook het stalen frame van de deur kan in diverse kleuren worden gepoedercoat. Kijk voor de vele mogelijkheden op deze pagina.

Boek en bezoek

Is jouw interesse aangewakkerd? Kijk op onze contactpagina voor onze actuele openingstijden. Ons werk is ook te bezichtigen via sociale media. Wij zijn te vinden op Instagram en Pinterest. Als je een vraag hebt, neem dat contact met ons op door het onderstaande formulier in te vullen, of bereik ons telefonisch met 072 – 5200 594.

 

Prijsopgave aanvragen

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 4.
    • Hidden