• 400m² showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

Boekenkast op maat gemaakt met audio meubel onderop

De combinatie van boekenkast en audiomeubel of gesloten meubel onderop geeft deze kast zijn unieke uiterlijk en functionaliteit. De boekenkast op maat gemaakt heeft zo veel mogelijkheden dat ik daar per onderdeel dieper op in zal gaan.

Allereerst is het belangrijk te weten dat deze kast net als al onze andere meubelen helemaal op maat gemaakt kan worden. Je kan daarbij de indeling van het onderste meubel zelf bepalen, de kleur van het stalen frame en de kleur van alle eikenhouten elementen.

Indeling van het onderste (audio)meubel

Het meubel onderin deze mooie boekenkast op maat gemaakt of wandmeubel kan helemaal naar wens worden ingedeeld. Het heeft diverse mogelijkheden voor het gebruik. Bij het ontwerpen van deze kast hebben wij als uitgangspunt genomen dat de audioapparatuur in het meubel moet passen. Een platenspeler kan op het meubel worden geplaatst waardoor het mooie design, het wisselen van platen en het unieke gevoel volop wordt ervaren. Bij deze kast hebben wij hem uitgevoerd met alleen deuren, maar je kunt ook kiezen voor lades of kleppen. Deze kast heeft Push to Open deuren maar kan uiteraard ook worden gemaakt met handgrepen.

Het stalen frame

Het frame wat dit meubel zijn unieke luchtige en strakke design geeft is gemaakt van staal. Het staal wordt daarna gezandstraald en in 2 lagen gepoedercoat. Het poedercoaten in 2 lagen zorgt voor een mooi strak en egaal eindresultaat met zeer hoge eindsterkte. Omdat er meerder kleuren mogelijk zijn kan je de kast een heel ander uiterlijk geven, denk bijvoorbeeld eens aan een wit frame met zwarte planken en kast. Een fantastische en supermoderne kast die in menig design interieur niet zal misstaan. Voor een overzicht van de mogelijke kleuren kan je kijken op onze pagina met behandelingen.

De eiken planken en kast

De planken in deze kast en het onderste meubel kunnen worden afgewerkt in meerdere kleuren. Het behandelen doen we met een duurzame 2K olie of lak. Het geeft de kast een licht en modern uiterlijk of juist een luxe en warme afwerking. Voor een duidelijk overzicht van alle mogelijkheden kan je kijken op onze pagina met behandelingen.

Wil je meer zien van ons bedrijf of inspiratie opdoen dan kan je ons volgen op social media. Kijk eens op onze Pinterest of Instagram pagina en volg ons. Je bent ook welkom in onze showroom.

Prijsopgave aanvragen

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, Max. file size: 32 MB, Max. files: 4.
    • Hidden