• 400m² showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

Boekenkast met opbergruimte

Deze boekenkast met opbergruimte is uitermate geschikt voor mensen die graag de ruimte en licht behouden bij het plaatsen van een boekenkast. Door het open ontwerp krijg je niet alleen een elegante sfeer in het huis. Bovendien zorgt deze boekenkast met opbergruimte dat er geen licht in de woning verloren gaat. Extra bijkomstigheid is dat met dit ontwerp je contact kunt houden met degene die in de keuken staat of aan tafel zit.

 

KAST

Het materiaal wat we gebruikt hebben voor de planken, laden en kasten is hoog kwaliteit Europees fineer. Het is bewerkt met een 2 lagen matte blanke lak. Deze blanke lak zorgt ervoor dat het een extra mooi mat uiterlijk krijgt. Het verticale geraamte is gemaakt van staal. De kasten en laden zijn voorzien van een push-to-open systeem, het zegt het eigenlijk al, een druk en het gaat open. Bij dit ontwerp is ervoor gekozen om de kasten en laden “zwevend” te maken ter hoogte van de bank, zo zou deze kast ook al bijzettafel gebruikt kunnen worden.

 

USB-hub

Wist je al dat we ook meubels kunnen voorzien van een USB-hub, super handig als je even de tablet of  telefoon wilt opladen. De USB-hub word netjes verwerkt in het meubel. Het is uitermate geschikt voor een bureau of een tv meubel, maar kan in elk gewenst meubel geplaatst worden.

 

OVER ONS

We maken meubels helemaal op maat. Wil je deze kast hebben, maar dan met een andere indeling, kleur of afwerking? We maken meubels met meer dan 70 verschillende afwerkingen. Kom eens bij ons langs! We hebben een vestiging in Alkmaar met een eigen werkplaats en showroom. Hier kun je onze kwaliteit met eigen ogen zien. De showroom is ingericht met verschillende woonstijlen. Je kunt ook inspiratie op doen via een van onze socialemediaplatformen we hebben een pagina op Instagram en Pinterest. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen.

Prijsopgave aanvragen

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 32 MB, Max. aantal bestanden: 4.
    • Hidden