• 400m² showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

Boekenkast gemaakt van Eiken hout

Boekenkast op maat gemaakt

Deze boekenkast kan voor jou op maat worden gemaakt. Voldoet deze kast nog niet al jouw wensen? Dan passen het wij het graag voor je aan! Jij bepaalt hierin het ontwerp. Van model tot aan de afwerkingen.

Het hout van de boekenkast

Deze boekenkast is volledig gemaakt van Eiken hout. Dit hout wordt gehaald uit omliggende landen. Een garantie voor kwalitatief hout! Daarnaast willen wij onze voetafdruk ook klein houden. Om zo te zorgen voor een betere toekomst. Dit hout wordt afgewerkt met 2 componenten lak in 3 lagen. Het behoudt hierdoor zijn originele kleur in een andere tint.

De indeling van de boekenkast

Deze boekenkast is zeer royaal gemaakt. Genoeg ruimte om al jouw spullen in te kunnen opbergen. Beschikkend over 10 open vakken, 2 gesloten vakken en 2 lades. Wil jij wellicht grotere compartimenten? Dan is dit ook zeker mogelijk! Nogmaals jij bepaalt het ontwerp.

Gesloten opbergvakken

Deze boekenkast beschikt over vele diverse compartimenten. Waaronder open maar ook gesloten opbergvakken. De gesloten opbergvakken worden voorzien van deuren met bijpassende handgrepen. Deze deuren is gemaakt van hetzelfde hout met dezelfde afwerkingen. Maar dit is natuurlijk aanpasbaar naar wens.

Over ons

Leven in Stijl Meubelmakerij te Alkmaar maakt maatwerk meubilair. Springt er wellicht een meubel eruit in onze showroom, sociale media of portfolio? Maar voldoet het nog niet geheel aan jouw wensen. Dan passen wij dit graag voor jou aan! In onze werkplaats is alles gemaakt. Misschien ook die van jou. Wij kunnen het hout van het meubilair in meer dan 70 tinten. Het behoudt zijn originele kleur, in een andere tint. Het zorgt er ook voor dat het hout kwalitatief langer mee gaat. Bevalt onze stijl van meubilair? Neem dan een kijkje in onze showroom, allicht zit er iets bij dat jou bevalt.

Kijk op onze contact pagina voor actuele openingstijden. Ons werk is ook te bezichtigen via sociale media. Wij zijn te vinden op Instagram en Pinterest. Als je een vraag hebt, neem dat contact met ons op door het onderstaande formulier in te vullen, of bereik ons telefonisch met 072 – 5200 594.

Prijsopgave aanvragen

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, Max. file size: 32 MB, Max. files: 4.
    • Hidden