• 400m² showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

Boekenkast en TV meubel ineen

Boekenkast en TV meubel ineen

Deze grote boekenkast en tv meubel ineen maken wij geheel op maat. Het is een kast die mooi past in de ruimte en op deze manier exact voldoet aan de wensen van de klant.

De indeling van de boekenkast en TV meubel ineen

Aan de linker- en rechterzijde is de kast geschikt als boekenkast en biedt hij ruimte aan een fikse collectie boeken. Het tussengedeelte is het TV- en audiomeubel en biedt ruimte aan de tv en alle audioapparatuur. Door het integreren van het TV en audio gedeelte in deze kast is een mooi doorlopend ontwerp gerealiseerd.

Boek jouw persoonlijke boekenkast en TV meubel ineen

Een op maat gemaakte boekenkast en TV meubel ineen kan door ons worden afgewerkt in meer dan 50 kleuren. Bekijk de mogelijkheden van alle kleuren op DEZE pagina. Het kleuren van het meubel geeft een geheel ander beeld, zo kan je met een donkere kleur meer warmte, gezelligheid en luxe creëren. Met een lichte kleur geef je het meubel een mooi strak en Scandinavisch uiterlijk.

De planken in dit meubel zijn 4cm dik, hij kan uiteraard ook in andere diktes vanaf 20mm.

Boekenkast en TV meubel ineen

Heb je ook interesse in een mooie boekenkast, tv meubel of juist zoals hier een combinatie van beide? Kom dan gezellig langs. Je vindt onze openingstijden op de contactpagina.

Breng je ons een bezoekje

Leven in Stijl Meubelmakerij te Alkmaar ontwerpt en maakt maatwerkmeubilair. Is je aandacht gevallen op een meubel in de showroom, sociale media of portfolio? Maar voldoet het nog niet geheel aan jouw wensen? Dan passen wij dit graag voor je aan!  Wij kunnen het hout van het meubilair behandelen in meer dan 70 kleuren. Door het toepassen van een kleur kan je het meubel aan jouw wens en interieur aanpassen en is het bovendien optimaal beschermd. Bevalt onze stijl je? Kom dan zeker een bezoek brengen aan onze showroom in Alkmaar. We laten je graag onze kwaliteit en hoogwaardige afwerking in het echt zien.

Kijk op onze contact pagina voor actuele openingstijden. Ons werk is ook te bezichtigen via sociale media. Wij zijn te vinden op Instagram en Pinterest. Als je een vraag hebt, neem dat contact met ons op door het onderstaande formulier in te vullen, of bereik ons telefonisch met 072 – 5200 594.

 

Prijsopgave aanvragen

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 32 MB, Max. aantal bestanden: 4.
    • Hidden