• 400m² showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

Boeken kast met rechthoekig frame

Boeken kast op maat gemaakt

Deze ruime boeken kast is op maat gemaakt. Hij kan ook op maat gemaakt worden voor jou! Dit geeft jou de mogelijkheid om een ontwerp te maken wat wij voor je kunnen realiseren.

Het hout van de boeken kast

Het hout dat wij gebruiken voor de boeken kast is eiken. Dit eiken op een stabiele kern wordt verkregen uit onze omliggende landen. Het hout wordt afgewerkt met een duurzame 2 componenten lak in 3 lagen of in diverse kleuren naar wens. Bij de onzichtbare 2K lak behoudt het eiken zijn originele onbehandelde kleur maar met een super degelijke bescherming. Totaal kan je bij ons kiezen uit meer dan 70 kleurtonen! Jij bepaalt uiteraard wat het zal worden. Klik op afwerkingen om ze afwerkingen te bekijken.

Het frame van de boeken kast

Deze boeken kast beschikt over een handgemaakt stalen frame. Deze stalen frames zijn opgebouwd uit sterke dikwandige kokers. De kokers worden aan elkaar gelast. Om zo de rechthoekige vorm te kunnen creëren. Het geheel wordt gezandstraald en afgewerkt met 2 lagen poedercoating die wij aan het staal bakken voor een duurzaam resultaat.

Indeling

Deze boeken kast bestaat uit 4 lagen. Hiervan zijn 2 legplanken. Dit zorgt voor een ruime uitstraling in de kamer. Daarnaast zijn er 2 lagen die wel gesloten zijn. Deze zijn opgedeeld met 6 push-to-open deuren. Hier kunnen lekker veel spullen in worden opgeborgen. Wanneer de indeling anders moet, is dit ook zeker mogelijk!

Over ons

Leven in Stijl Meubelmakerij te Alkmaar maakt maatwerk meubilair. Springt er wellicht een meubel eruit in onze showroom, sociale media of portfolio? Maar voldoet het nog niet geheel aan jouw wensen. Dan passen wij dit graag voor jou aan! In onze werkplaats wordt alles gemaakt. Misschien ook die van jou. Wij kunnen het hout van het meubilair in meer dan 70 tinten. Het behoudt zijn originele kleur, in een andere tint. Het zorgt er ook voor dat het hout kwalitatief langer mee gaat. Bevalt onze stijl van meubilair? Neem dan een kijkje in onze showroom, allicht zit er iets bij dat jou bevalt.

Kijk op onze contact pagina voor actuele openingstijden. Ons werk is ook te bezichtigen via sociale media. Wij zijn te vinden op Instagram en Pinterest. Als je een vraag hebt, neem dat contact met ons op door het onderstaande formulier in te vullen, of bereik ons telefonisch met 072 – 5200 594.

 

Prijsopgave aanvragen

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 4.
    • Hidden