• 400m² showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

Bijzettafel met 3 poot

Bijzettafels op maat gemaakt

Bij leven in stijl meubelmakerij maken wij maatwerk zoals deze bijzettafel. Dit geeft de mogelijkheid dat het past in iedere kamer. Daarnaast hebben wij de optie om het op verschillende manier te kunnen afwerken.

Het hout van de bijzettafel

De bijzettafel bestaat uit eiken planken die aan elkaar worden gelijmd, dit vormt samen het blad van de bijzettafel. Het blad wordt vervolgens afgewerkt met 2 componenten lak in 3 lagen, dit is mogelijk in meer dan 70 verschillende kleurtonen. Klik op afwerkingen om te kunnen welke het best past bij jou.

De poten van de bijzettafel

De poot van de salontafel is opgebouwd uit stalen kokers. In totaal beschikt het over 6 rechthoekige kokers die aan elkaar worden gelast. De poot wordt daarop volgend gezandstraald en afgewerkt met 2 lage poedercoating, de reden waarom dit gedaan wordt is dat de hechting van deze verbinding maximaal gehecht wordt.

Aanpasbaar

Het grote aanbod zorgt ervoor dat je veel wensen gaat opstellen, om zo de perfecte bijzettafel te vinden. Dit maakt je kieskeurig en de zoektocht lastig, bij Leven in Stijl zorgen wij ervoor dat wij de perfecte bijzettafel voor jou maken! Dit komt omdat wij het op maat maken, en afwerken op dat manier hoe jij het wil hebben.

OVER ONS

Leven in Stijl meubelmakerij te Alkmaar maakt maatwerk meubilair. Spot jij een meubel in onze portfolio of showroom die net niet voldoet aan al jouw wensen, dan kunnen wij in overleg om al jouw wensen te kunnen vervullen. In onze werkplaats maken wij maatwerk meubilair, daarnaast  hebben wij de mogelijkheid om het hout in meer dan 70 verschillende tinten bij jou te kunnen leveren! In onze showroom kan je inspiratie op doen, dus kom een kijkje nemen! ( Kijk op onze contact pagina voor actuele openingstijden )Hier kan je een deel van ons werk bezichtigen. De showroom bestaat uit verschillende stijlen, dus hopelijk zit er iets tussen dat lijkt op jouw woonstijl. Je kunt de gemaakte producten ook vinden op Instagram of Pinterest. Heb jij nog vragen? Neem dan contact met ons op door middel van het onderstaande formulier. Of bereik ons direct met 072 – 5200 594.

 

Prijsopgave aanvragen

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, Max. file size: 32 MB, Max. files: 4.
    • Hidden