• 400m² showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

Bergmeubel met houten deuren

Bergmeubel op maat gemaakt

Leven in stijl Meubelmakerij te Alkmaar maakt op maat gemaakt interieurstukken waaronder dit mooie bergmeubel. Afwerkingen naar keus en op maat gemaakt speciaal voor jou! Wat wil je nog meer.

Het hout van de bergmeubel

Deze bergmeubel is gemaakt van eikenfineer. Het fineer is van hoge kwaliteit en zorgvuldig op een massief gelaagd houten paneel verwerkt. Het wordt afgewerkt met 2 componenten lak in 3 lagen. Het behoudt hierdoor zijn originele kleur in een andere tint. Dit is mogelijk in meer dan 70 tinten. Klik op afwerkingen om ze allemaal te bekijken.

Het frame van de bergmeubel

Deze bergmeubel bestaat uit 3 stalen frames. Dit komt door de lengte van de bergmeubel. Dit geeft het meer sterkte en stijfheid. Elke frame is opgebouwd uit vierkante stalen kokers die aan elkaar worden gelast. Het wordt gezandstraald en afgewerkt met 2 lage poedercoating voor maximale hechting.

De indeling van de bergmeubel

Dit bergmeubel heeft 6 compartimenten met deuren en 4 lange legplanken. Genoeg opberg ruimte zou je zeggen. Dit betekend ook dat de kast erg lang is. Als dit niet geheel waar naar je op zoek bent, dan passen wij dit graag aan zodat het wel geheel in jouw smaak valt.

OVER ONS

Leven in Stijl Meubelmakerij te Alkmaar maakt meubilair op maat. Zie jij een meubel die eruit springt in onze showroom, sociale media of portfolio? Neem dan contact met ons op! Wellicht voldoet een meubel net niet aan je wensen, dan maken wij het zo dat het gaat voldoen aan jouw wensen! In onze werkplaats komt alles tot stand, wellicht ook die van jou. Naast het maatwerk, kunnen wij het hout ook in meer dan 70 verschillende kleurtonen maken. Het behoudt de originele kleur van het hout, maar heeft een andere tint en zorgt ervoor dat het hout langer mee gaat. Bevalt onze stijl, neem dan een kijkje in onze showroom om inspiratie op te doen ( Kijk op onze contact pagina voor actuele openingstijden ). Ons werk kan je ook zien via onze sociale media. Wij zijn te vinden op Instagram en Pinterest. Heb jij vragen die jij aan ons wilt stellen? Neem dan contact met ons op via het onderstaande formulier, of bereik ons telefonisch met 072 – 5200 594.

 

Prijsopgave aanvragen

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 32 MB, Max. aantal bestanden: 4.
    • Hidden