• 400m² showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

Berg meubel met push-to-open deuren

Berg meubel met push-to-open deuren op maat gemaakt

Dit unieke berg meubel met push-to-open deuren is volledig op maat gemaakt. Hierdoor zal hij passen in elke kamer van je woning, je kunt hem zelfs in combinatie maken met een TV meubel en dressoir waarbij we het ondermeubel gebruiken om een eenheid tussen de meubelen te creeeren. Omdat we berg meubel met push-to-open deuren helemaal op maat maken kan je alles met ons bespreken, van maat en indeling tot kleur en materialen.

Het hout van de berg meubel met push-to-open deuren

Dit berg meubel met push-to-open deuren is volledig gemaakt van massief gelaagd eikenhoutfineer. Het gebruik van echt eikenhout met een gestabiliseerde massieve kern geeft onze meubelen veel voordelen. Zo is dit hout zeer sterk, goed deukbestendig en zal nooit kromtrekken of scheuren. De afwerkings eigenschappen van de massief eiken fineerlaag zijn zeer goed, we kunnen de meubelen daardoor in zeer veel kleuren afwerken. Dit meubel hebben wij afgewerkt met onze StijlCoatings Texel, een unieke afwerking waarbij je het uiterlijk van onbehandeld eiken behoud maar wel met maximale beschermende eigenschappen.

Het frame van de berg meubel met push-to-open deuren

Dit berg meubel met push-to-open deuren heeft 2 frames die het geheel compleet maken, wij maken ook deze frames helemaal voor je op maat. Door alles op maat te maken kan je zelfs bepalen welke tussenruimte je bij elke plank wilt hebben. Zo kan je ook voor unieke kunststukken of speciale boeken de juiste hoogte bepalen.

Indeling

Om te zorgen dat het meubel precies aan jou wensen voldoet kan je ook het ondermeubel geheel naar wens laten aanpassen. Wil je hem hoger of dieper? geen probleem. Ook kan je zelf met ons de type fronten samenstellen, zo kan je kiezen uit deuren, lades of kleppen. Een open vak voor apparatuur is natuurlijk ook een optie, wij maken ook de kabel uitsparingen graag voor je in deze kast.

Over ons

Leven in Stijl Meubelmakerij te Alkmaar is een meubelmakerij met een zeer compleet maatwerk assortiment. Je bent bij ons niet gebonden aan standaard maten en opties maar alles is vrij bespreekbaar. Je kan bij ons komen kijken in de stijlkamers en showroom en daarmee zelf onze kwaliteit te komen beoordelen. Wij kunnen het hout van jouw meubel behandelen in meer dan 70 tinten. Zo is er altijd een mooie passende kleur voor jou interieur. Bevalt onze stijl van meubilair? Neem dan een kijkje in onze showroom,en laat je direct door ons adviseren.

Kijk op onze contact pagina voor actuele openingstijden. Ons werk is ook te bezichtigen via sociale media. Wij zijn te vinden op Instagram en Pinterest. Als je een vraag hebt, neem dat contact met ons op door het onderstaande formulier in te vullen, of bereik ons telefonisch met 072 – 5200 594.

Prijsopgave aanvragen

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 32 MB, Max. aantal bestanden: 4.
    • Hidden