Bartafel met V-poot

, , ,
Bartafel met stalen V-poot

Bartafel op maat gemaakt

Een bartafel is over het algemeen een groot interieurstuk. Omdat het zo groot is, zal het niet te missen zijn. Het zal er komen te staan als pronkstuk. Om het als pronkstuk te laten staan, zal het moeten voldoen aan jouw wensen. Bij leven in stijl meubelmakerij willen wij dit voor jouw creëren. Een bartafel die er niet alleen goed uit ziet, maar ook fijn is om er gebruik van te maken. Dit kunnen we doen door de juiste maten en afwerkingen met jou te bespreken.

Het hout

De bartafel bestaat uit massief eiken planken die aan elkaar worden gelijmd. Het hout is behandeld met 2 componenten lak in 3 lagen, dit is mogelijk in 70 verschillende tonen. Wil jij alvast inzien welke tint het best bij jou past. Kijk ook bij afwerkingen .

De poot van de bartafel

De poot onder de bartafel bestaat uit 2 kokers met een onderzetter. De 2 kokers worden vast gelast aan de onderzetter, dit wordt gedaan door een professional. De poot van dit model heeft een V vorm. Daaropvolgend wordt de poot gezandstraald, en gefinisht met 2 lagen poedercoating. Dit zal ervoor zorgen dat de bartafel niet zomaar in elkaar zakt.

Aanpasbaarheid van de bartafel

Leven in stijl Meubelmakerij levert op maat gemaakt meubilair, dit geldt ook voor dit model. Wij kunnen ervoor zorgen dat de bartafel op maat komt te staan in jouw huis. Het op maat maken van deze bartafel, om het zo op een prettige hoogte aan jou kunnen leveren. Dit geld bovendien ook voor het tafelblad. Verder zijn de poten in verschillende coat kleuren te verkrijgen en beschikt het hout over verschillende kleurtonen.

OVER ONS

Wij maken meubilair helemaal op maat. Wil jij een bepaald meubel hebben, maar dan met een andere afwerking of in een andere maat? Dan is dit mogelijk bij ons! Wij maken meubilair in meer dan 70 verschillende  tinten. Kom eens bij ons langs! We hebben een vestiging in Alkmaar met een eigen werkplaats en een showroom. Hier kun je onze kwaliteit met je eigen ogen zien. De showroom is zo ingericht dat er wel een stijl bij jouw past. Je kunt ook inspiratie op doen via één van onze sociale media platformen, wij hebben een pagina op Instagram en Pinterest. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op door het onderstaande formulier in te vullen.

Prijsindicatie

  • Vraag direct een prijsopgave aan

  • Geef hier je wensen aan zoals de maten, kleuren of advies
  • Voeg hier eventuele bijlages bij zoals foto's of schetsen. De toegestane documenten zijn jpg, png en pdf.
    Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, jpeg.