Afgesloten opbergkast

, ,
Afgesloten Opbergkast

Afgesloten opbergkast op maat gemaakt

Deze afgesloten opbergkast is op maat gemaakt. Bevalt de kast nog niet geheel? Dan passen wij dit graag voor je aan. Omdat alles op order wordt gemaakt. Kunnen wij jouw perfecte opbergkast aanleveren. Meedenken in het ontwerp tot aan het toepassen van de juiste afwerking.

Het hout van de afgesloten opbergkast

De kast is volledig gemaakt van eiken hout. Dit eiken hout wordt gehaald uit omliggende landen. Dit doen wij om onze ecologische voetafdruk voor waar mogelijk is klein te houden. Daarnaast is het ook natuurlijk kwalitatief goed eiken hout! Het wordt afgewerkt met 2 componenten lak in 3 lagen. Voor een mooie tint aan de originele kleur.

De indeling van de afgesloten opbergkast

De indeling van de afgesloten opbergkast bestaat uit 2 deuren en 2 grote lades. Deze compartimenten beschikken allemaal over bijpassende handvatten. Dit is uiteraard aanpasbaar naar wens. Achter de deuren zitten nog 3 legplanken bevestigd. Dit om het grote opberg vak te kunnen opdelen in verschillende kleinere compartimenten.

Aanpasbaarheid

Alle orders worden zoals verteld bij ons op maat gemaakt. Dit geeft ons de mogelijkheid om van alles te kunnen maken! Hierdoor kunnen wij samen met jou tot een mooi ontwerp komen. Jij bepaalt hierin het ontwerp tot aan de afwerkingen die in de smaken vallen. Wij zullen dit vervolgens verwerkelijken!

Over ons

Leven in Stijl Meubelmakerij te Alkmaar maakt maatwerk meubilair. Springt er wellicht een meubel eruit in onze showroom, sociale media of portfolio? Maar voldoet het nog niet geheel aan jouw wensen. Dan passen wij dit graag voor jou aan! In onze werkplaats wordt alles gemaakt. Misschien ook die van jou. Wij kunnen het hout van het meubilair in meer dan 70 tinten. Het behoudt zijn originele kleur, in een andere tint. Het zorgt er ook voor dat het hout kwalitatief langer mee gaat. Bevalt onze stijl van meubilair? Neem dan een kijkje in onze showroom, allicht zit er iets bij dat jou bevalt.

Kijk op onze contact pagina voor actuele openingstijden. Ons werk is ook te bezichtigen via sociale media. Wij zijn te vinden op Instagram en Pinterest. Als je een vraag hebt, neem dat contact met ons op door het onderstaande formulier in te vullen, of bereik ons telefonisch met 072 – 5200 594.

Prijsindicatie

  • Vraag direct een prijsopgave aan

  • Geef hier je wensen aan zoals de maten, kleuren of advies
  • Voeg hier eventuele bijlages bij zoals foto's of schetsen. De toegestane documenten zijn jpg, png en pdf.
    Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, jpeg.