• 400m² showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

Ovale tafel laten maken

Stoere ovale tafel eikenhout met stalen onderstel op maat gemaakte massieve tafel van eikenhout

U wilt graag een mooie ovale tafel van eiken, noten of een andere houtsoort maar kunt nergens de juiste maat vinden.

Bij Leven in Stijl meubelatelier kunt u een ovale tafel helemaal naar uw wens en smaak laten maken.

U kunt kiezen uit meerdere soorten hout en van ruig en rustiek tot licht rustiek en volledig gevuld. Wanneer u een ovale tafel bij ons wilt laten maken of hiervoor een offerte zou wensen dan zijn er een aantal maten die wij van u nodig hebben. Wij hebben 2 modellen van de ovale tafel, de ellips en de ovaal die eerst heel rustig rond loopt en in de loop naar het einde van de kant de bocht scherp inzet. Op deze laatste manier blijft er meer tafelruimte over en is het blad toch heel mooi gerond. Wanneer u ons uw gewenste model en de exacte lengte van de tafel en het breedste punt doorgeeft dan weten wij voldoende.

Ovale Bladen

In onze showroom en werkplaats bent u altijd welkom om de mogelijkheden in het echt te bekijken, het is altijd aan te raden om de kwaliteit en het uiterlijk eens in het echt te komen bekijken. Ook krijgt u dan een goed beeld van ons bedrijf en de vele mogelijkheden die er zijn betreft de diverse poten en onderstellen. Wij kunnen zowel houten poten en onderstellen als metalen varianten voor u vervaardigen, ook de kleur of behandeling kunt u volledig bepalen. Onze houten poten worden in 3 lagen gelakt in een ral kleur naar wens, wanneer u zou kiezen voor stalen poten dan worden deze voorzien van 2 lagen poedercoating voor optimale duurzaamheid.

Kijkt u eens bij alle modellen tafels ter inspiratie wat betreft de mogelijke onderstellen en houtsoorten via deze link: Tafels ook is een bezoek aan onze Facebook of pinterest pagina zeker aan te raden.

Heeft u nog vragen dan kunt u ons deze stellen per email of telefoon. U bent eveneens altijd welkom voor een bezoek aan ons meubelatelier. Leven in Stijl meubelatelier, Edisonweg 5C, 1821BN Alkmaar, 072-5200594

Onderstaand ziet u de 2 meest gebruikte modellen, links de “half” ellips en rechts de volledige ellips

Contact opnemen