• 400m² showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

Ontwerp je eigen eettafel met stalen onderstel

eettafel met stalen onderstel

Een eettafel met stalen onderstel op maat gemaakt vindt u zeker bij Leven in Stijl meubelatelier in Alkmaar.

U kunt er voor kiezen om een eigen eettafel met stalen onderstel te laten maken of u kunt een geheel eigen ontwerp met ons bespreken. Een door ons gemaakte eettafel met stalen onderstel is altijd handgemaakt en klantspecifiek. Wij maken alle artikelen speciaal voor u. Een eettafel met stalen onderstel kunt u samenstellen uit tientallen modellen stalen poten en  eindeloos veel tafelbladen in diverse houtsoorten.

Momenteel is een eettafel met stalen onderstel echt in de mode. Dankzij onze ambachtelijke werkwijze en samenwerking met kleine lokale bedrijfjes zijn wij in staat om zelfs de kleinste details voor u aan te passen. Zo kunt u de stalen onderstellen bij de tafel in ieder maat koker laten vervaardigen en kunt u helemaal zelf kiezen in welke kleur u het stalen onderstel wenst te laten poedercoaten. Door de samenwerking met een echt ambachtelijk lasbedrijf bent u verzekerd van 1e klas strak en net laswerk. Nadat het stalen onderstel is gelast zal het worden gestraald en vervolgens in 2 lagen worden gepoedercoat. Wij kiezen specifiek voor een dubbele poedercoating omdat wij alleen daardoor de hoge kwaliteit en duurzaamheid kunnen garanderen.

Bent u geïnteresseerd in een eigen eettafel met stalen onderstel en lijkt het u mooi om een groot deel van het ontwerp of de samenstelling in eigen hand te hebben dan bent u van harte welkom. Onze showroom staat altijd voor u open en wij voorzien u graag van de benodigde informatie en kosten. Naast de keuze in maat, model en afwerking kunnen wij u ook direct voorzien van diverse voorbeelden van de meest gebruikte en unieke houtsoorten uit ons assortiment. Zeker de Hollandse houtsoorten als Iepen en Plataan zijn zeker de moeite waard om eens in het echt te komen bekijken. Een Hollands iepen eettafel met stalen onderstel en in Nederland vervaardigd is 100% Dutch Design.

Leven in Stijl meubelatelier Alkmaar, de ambachtelijke meubelmaker voor een eigen eettafel met stalen onderstel.

Contact opnemen