• 400m² showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

Meubelwinkel Alkmaar Leven in Stijl

ronde eiken eettfael met schuine randen en stoelen

Zoek je een meubelwinkel Alkmaar dan tref je die zowel in de binnenstad van Alkmaar als net even daarbuiten.

Er zijn klassieke meubelwinkels in Alkmaar met een showroom en standaard aanbod, de meest bekende winkels zijn o.a. van Til interieur, Mobi Design en MEUBLS in Alkmaar.

Zoek je echter iets speciaals, meer uniek en onontdekt kom dan eens kijken bij de meubelwinkel van Leven in Stijl Alkmaar.
Onze meubelwinkel bevindt zich op bedrijventerrein oudorp op 3 minuten rijden van het centrum van Alkmaar. In onze showroom zie je een grote diversiteit aan meubelen die allemaal speciaal voor je op maat gemaakt worden. De meubelwinkel met showroom van Leven in Stijl Alkmaar is gecombineerd met de meubelmakerij. Dankzij deze combinatie ben je in de gelegenheid om direct onze meubelmakerij en werkwijze te bekijken. Onze stijlkamers zijn allemaal kleine woonkamers ingericht als bij jouw thuis. Elke stijlkamer heeft zijn eigen thema en inrichting.

In onze meubelmakerij in Alkmaar maken wij alles speciaal voor je op maat, van mooie designtafel tot glaskast of tv meubel alles is mogelijk. Wij maken meubelen geheel naar wens en in meer dan 70 kleuren. Meubelmaken is een vak apart, onze vakbekwame meubelmakers maken alles in hoogwaardige afwerking. In overleg maken wij het meubel precies zoals jij het wilt, van houtsoort tot afwerking. Wil je je orienteren betreft de vele mogelijkheden dan ben je van harte welkom in onze meubelwinkel in Alkmaar. In onze meubelwinkel en stijlkamers zie je precies wat onze hoge kwaliteit meubels en afwerking precies inhouden.

Kijk ook eens op ons portfolio, hier zie je een deel van de meubelen die wij al hebben gemaakt in onze stijlkamers staan of al bij de klant in huis. Ook onze pinterest en instagram pagina geven een uniek kijkje in onze wereld van de maatwerk meubelen.

ovaal eettafelblad met schuine rand en mooie noestverdeling

Strakke Scandinavische tafel

Contact opnemen