• 400m² showroom
 • Hoogwaardige materialen
 • 100% Duurzaam FSC hout
 • Alles op maat gemaakt
 • Thuisbezorging in heel Nederland

Meubelmakerij regio Zaandam

Uitgebreid portfolio met meubels van topkwaliteit

Ben je op zoek naar een meubelmakerij in regio Zaandam voor je houten meubelen op maat? Bekijk het uitgebreide portfolio van Leven in Stijl meubelmakerij in regio Zaandam dat we speciaal voor jou hebben samengesteld. Hierin zie je meteen onze tarieven en mogelijkheden. In de showroom van Leven in Stijl kun je zelfs zien hoe onze meubelmakers diverse maatwerk meubelen maken. Wil je een bepaald meubelstuk laten maken? Onze meubelmakers kunnen alles voor je maken! Meer weten? Aarzel dan niet contact op te nemen met Leven in Stijl meubelmakerij in regio Zaandam. Of kom langs in de showroom!

Maatwerk tafels

Maatwerk banken

Maatwerk kasten

Onze meubelmakerij in regio Zaandam inspireert

Ben je op zoek naar nieuwe meubelen voor je woonkamer, eetkamer of tuin, dan kun je uiteraard terecht bij Leven in Stijl meubelmakerij in regio Zaandam. Wil je nieuwe meubels, maar weet je niet precies wat je zoekt? Dan kom je het beste langs in onze showroom. Niet alleen kunnen onze meubelmakers je voorzien van alle informatie en advies die je nodig hebt, maar je kunt direct inspiratie opdoen. Bekijk ons ​​aanbod van:

Meubelmakerij Zaandam

Houten meubels op maat Zaandam

Goed voor jou én het milieu

Het is voor ons van groot belang dat het hout dat wij gebruiken van duurzame oorsprong komt, omdat wij duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan. Zo zorgen we er altijd voor dat de duurzaam hout uit buurlanden inkopen waarvan we zeker weten dat het weer wordt herplant. Maar daar houdt het niet bij op.

Ook op de werkvloer wordt hier rekening mee gehouden. Op deze manier proberen we ons steentje bij te dragen aan het milieu. Meer weten? Neem contact op met onze meubelmakerij in regio Zaandam!

Thuisbezorgd in NL

Wij kunnen uw meubel door heel Nederland bezorgen. Buiten Nederland? Geen probleem! Geef het dan bij uw prijsopgave aan.

Bezoek onze showroom

Kom eens langs in onze grote showroom in Alkmaar en neem gelijk een kijkje in de werkplaats

Duurzaam hout

Ons hout komt uit Nederland, Duitsland of Frankrijk. Altijd FSC gekeurd en 100% wordt herplant.

Vakmanschap

Onze meubelmakerij is bij uw bezoek aan de showroom te bezichtigen, zo zie je gelijk waar jouw unieke meubel gemaakt wordt.

Kies voor Leven in Stijl

Voor een werkelijk uniek meubelstuk, speciaal voor jou op maat gemaakt en gesneden uit het beste hout, ga je naar Leven in Stijl meubelmakerij in regio Zaandam. Doordat eikenhout een zeer variabele houtsoort is, ben je altijd verzekerd van een uniek meubelstuk. Daarnaast gaan wij met de grootste zorg en deskundigheid om met het maken van jouw persoonlijke meubelen. Laat je verrassen door onze vele voordelen:

 • 400m2 showroom
 • Hoogwaardige materialen
 • 100% Duurzaam FSC hout
 • Alles op maat gemaakt
 • Thuisbezorging in heel Nederland

Maatwerk meubels Zaandam

Meer weten? Neem contact met ons op

Jouw unieke houten meubels bestel je gemakkelijk bij Leven in Stijl Meubelmakerij in regio Zaandam. Benieuwd naar ons uitgebreide portfolio? Bekijk ons werk via Pinterest of maak een afspraak om de showroom te bezoeken. Voor vragen mail je naar [email protected] of bel je naar 072 – 5200594.

Prijsopgave aanvragen

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 32 MB, Max. aantal bestanden: 4.
  • Hidden