• 400m² showroom
 • Hoogwaardige materialen
 • 100% Duurzaam FSC hout
 • Alles op maat gemaakt
 • Thuisbezorging in heel Nederland

Meubelmakerij regio Purmerend

Meubelmakerij regio Purmerend

Als je op zoek bent naar een meubelmakerij regio Purmerend die jouw unieke meubelen kan ontwerpen en maken, hoef je niet langer te zoeken. Ga voor Leven in Stijl. Bij onze meubelmakerij in regio Purmerend zijn we erg trots op elk meubel dat we maken. Niet voor niets hebben talloze klanten tevreden onze meubelmakerij verlaten. We bieden unieke houten meubelen in alle kleuren en maten en hebben we de allerbeste service voor maatwerk. Tevens hebben wij een portfolio samengesteld waarin je in één oogopslag kunt zien wat de tarieven en mogelijkheden zijn bij onze meubelfabriek. Bezoek onze showroom van maar liefst 400m2 en laat je verrassen door de mooiste meubelen bij Leven in Stijl meubelmakerij in regio Purmerend.

Maatwerk tafels

Maatwerk banken

Maatwerk kasten

Unieke meubels met passie gemaakt

Bij Leven in Stijl meubelmakerij in regio Purmerend combineren we vakmanschap met hoogwaardige materialen om echte kwaliteit te realiseren. Zo sta jij als klant voorop. Wij maken wat jij bedenkt. Zo simpel is het! Benieuwd naar hoe we dat doen? Onze meubelwerkplaats vind je in onze showroom. Zo kun je direct inspiratie opdoen voor jouw volgende meubels op maat! Kom naar Leven in Stijl meubelmakerij regio Purmerend voor:

meubelmakerij Purmerend

houten meubels op maat Purmerend

Onze duurzame meubelmakerij regio Purmerend

Kies je voor een eiken meubel op maat gemaakt door een professionele meubelmaker van Leven in Stijl, dan maak je een milieubewuste keuze. In onze meubelmakerij regio Purmerend werken we met oog voor het milieu aan jouw houten meubels op maat. Zo worden onze meubels gemaakt uit duurzaam hout, omdat we graag zo min mogelijk het milieu willen belasten. Ook in de werkplaats houden we hier rekening mee door ons afval te scheiden en de meest ecologische materialen te gebruiken. Ook een milieuvriendelijk meubel van Leven in Stijl? Neem contact met ons op!

Thuisbezorgd in NL

Wij kunnen uw meubel door heel Nederland bezorgen. Buiten Nederland? Geen probleem! Geef het dan bij uw prijsopgave aan.

Bezoek onze showroom

Kom eens langs in onze grote showroom in Alkmaar en neem gelijk een kijkje in de werkplaats

Duurzaam hout

Ons hout komt uit Nederland, Duitsland of Frankrijk. Altijd FSC gekeurd en 100% wordt herplant.

Vakmanschap

Onze meubelmakerij is bij uw bezoek aan de showroom te bezichtigen, zo zie je gelijk waar jouw unieke meubel gemaakt wordt.

Leven in Stijl meubelmakerij in regio Purmerend

Heb je een goed idee voor een meubelstuk dat perfect in je interieur past, maar kun je het nergens vinden? Maak je geen zorgen. Bij meubelmakerij Leven in Stijl in regio Purmerend kun je terecht met al je wensen voor houten meubelen. Onze meubelmakers kunnen jouw meubelen afwerken met meer dan 70 kleuren en behandelingen. Op deze manier kunnen zelfs de meest specifieke wensen worden gerealiseerd. Kies Leven in Stijl en geniet van de volgende voordelen:

 • 400m2 showroom
 • Hoogwaardige materialen
 • 100% Duurzaam FSC hout
 • Alles op maat gemaakt
 • Thuisbezorging in heel Nederland

maatwerk meubels Purmerend

Meer weten? Neem contact met ons op

Jouw unieke meubels op maat laten maken door een gespecialiseerde meubelmaker van Leven in Stijl meubelmakerij in regio Purmerend? Of liever eerst oriënteren in onze showroom waar je onze meubelmakers aan het werk kunt zien? Maak een afspraak door te mailen naar [email protected] of te bellen naar 072 – 5200594.

Prijsopgave aanvragen

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 4.
  • Hidden