• 400m² showroom
 • Hoogwaardige materialen
 • 100% Duurzaam FSC hout
 • Alles op maat gemaakt
 • Thuisbezorging in heel Nederland

Meubelmakerij regio Noord-Holland

Meubelmakerij regio Noord-Holland

Voor een meubelmakerij regio Noord-Holland die jouw unieke meubelen kan ontwerpen en maken, hoef je niet lang te zoeken. Kies voor Leven in Stijl! Bij onze meubelmakerij regio Noord-Holland zijn we erg trots op elk meubel dat we maken. Niet alleen hebben we talloze klanten tevreden gesteld met onze meubelen op maat, maar we bieden ook kant en klare houten meubelen in alle kleuren en designs. Zo hebben wij een portfolio samengesteld waarin je in één oogopslag kunt zien wat onze tarieven en mogelijkheden zijn. Bezoek onze showroom van maar liefst 400m2 en je zult zelf ervaren hoeveel keuze er is! Laat je verrassen door de mooiste meubelen bij Leven in Stijl meubelmakerij regio Noord-Holland.

Maatwerk tafels

Maatwerk banken

Maatwerk kasten

Ons uitgebreide assortiment van topkwaliteit

De klant is koning, ook bij Leven in Stijl meubelmakerij in regio Noord-Holland. Wij maken wat jij bedenkt. Benieuwd hoe we dat doen? Onze meubelwerkplaats vind je in onze showroom. Hier kun je onze meubelmakers aan het werk zien. Daarnaast kun je direct inspiratie opdoen uit ons brede assortiment aan kwaliteitsmeubelen. Je komt naar Leven in Stijl meubelmakerij regio Noord-Holland voor:

Meubelmakerij Noord-Holland

Meubels op maat Noord-Holland

Voor een milieuvriendelijk meubel

In onze meubelmakerij regio Noord-Holland werken wij met oog voor het milieu aan jouw houten meubelen op maat. Kies je voor een op maat gemaakt meubel van Leven in Stijl, dan maak je een milieubewuste keuze. Zo zijn onze meubelen gemaakt van duurzaam hout, omdat we het milieu zo min mogelijk willen belasten. Daar houdt het nog niet bij op. In de werkplaats zorgen we er ook voor dat we ons afval scheiden, milieuvriendelijke middelen gebruiken en de ruimte verwarmen met resthout. Ook een milieuvriendelijk meubelstuk van Leven in Stijl? Neem contact op met ons!

Thuisbezorgd in NL

Wij kunnen uw meubel door heel Nederland bezorgen. Buiten Nederland? Geen probleem! Geef het dan bij uw prijsopgave aan.

Bezoek onze showroom

Kom eens langs in onze grote showroom in Alkmaar en neem gelijk een kijkje in de werkplaats

Duurzaam hout

Ons hout komt uit Nederland, Duitsland of Frankrijk. Altijd FSC gekeurd en 100% wordt herplant.

Vakmanschap

Onze meubelmakerij is bij uw bezoek aan de showroom te bezichtigen, zo zie je gelijk waar jouw unieke meubel gemaakt wordt.

Leven in Stijl meubelmakerij in regio Noord-Holland

Met al je wensen voor houten meubelen kun je terecht bij Leven in Stijl meubelmakerij in regio Noord-Holland. Wij kunnen jouw meubelen afwerken met meer dan 70 kleuren en behandelingen. Op deze manier kunnen zelfs de meest specifieke wensen worden gerealiseerd. Heb je een goed idee voor een meubelstuk dat perfect in je interieur past? Wij maken het voor je! Kies voor Leven in Stijl en geniet van de volgende voordelen:

 • 400m2 showroom
 • Hoogwaardige materialen
 • 100% Duurzaam FSC hout
 • Alles op maat gemaakt
 • Thuisbezorging in heel Nederland

Maatwerk meubels Noord-Holland

Meer weten? Neem contact met ons op

Jouw unieke meubels op maat laten maken door een gespecialiseerde meubelmaker van Leven in Stijl meubelmakerij in regio Noord-Holland? Of liever eerst oriënteren in onze showroom waar je onze meubelmakers aan het werk kunt zien? Maak een afspraak door te mailen naar [email protected] of te bellen naar 072 – 5200594.

Prijsopgave aanvragen

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 4.
  • Hidden