• 400m² showroom
 • Hoogwaardige materialen
 • 100% Duurzaam FSC hout
 • Alles op maat gemaakt
 • Thuisbezorging in heel Nederland

Meubelmakerij regio Heerhugowaard

Meubelmakerij regio Heerhugowaard

Op zoek naar een meubelmakerij regio Heerhugowaard die houten meubelen op maat voor je kan maken? Laat je verrassen door de vele voordelen van meubelmakerij Leven in Stijl in regio Heerhugowaard. Bekijk bijvoorbeeld ons uitgebreide portfolio, waarin je direct onze tarieven en mogelijkheden ziet. Ook bieden wij de mogelijkheid om te zien hoe onze meubelmakers diverse meubelen op maat maken in onze showroom. Wil je een specifiek meubelstuk laten maken? Geen zorgen, onze meubelmakers krijgen het voor elkaar! Natuurlijk kun je ons altijd bereiken als je vragen hebt, maar je kunt ook langskomen in de Leven in Stijl meubelmakerij regio Heerhugowaard en het zelf ervaren!

Maatwerk tafels

Maatwerk banken

Maatwerk kasten

Uitgebreid assortiment van topkwaliteit

Wil je graag houten meubelen, maar ben je er niet helemaal uit waar je naar op zoek bent? Ook dan kun je het beste een bezoekje plegen aan Leven in Stijl meubelmakerij regio Heerhugowaard. Niet alleen kunnen onze meubelmakers je voorzien van alle informatie en advies die je nodig hebt, maar je kunt direct inspiratie opdoen in onze showroom. Zo combineren we vakmanschap met hoogwaardige materialen om tot echte kwaliteit te komen. Kom naar Leven in Stijl meubelmakerij regio Heerhugowaard en bekijk ons aanbod van:

Meubelmakerij Heerhugowaard

Meubels op maat heerhugowaard

Duurzaamheid staat bij ons voorop

Wij vinden het belangrijk dat het hout wat we gebruiken in onze meubelmakerij regio Heerhugowaard afkomstig is van een duurzame bron. Waarom? Omdat wij duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan. Zo willen we er zeker van zijn dat de bomen die ervoor zijn gekapt altijd weer worden herplant.

Ook op de werkplaats nemen we daar de nodige maatregelen voor, zodat we niet alleen de beste kwaliteit kunnen leveren maar ook milieuvriendelijk blijven. Zo proberen we ons steentje bij te dragen en onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden. Meer weten? Neem contact op met onze meubelmakerij in regio Heerhugowaard!

Thuisbezorgd in NL

Wij kunnen uw meubel door heel Nederland bezorgen. Buiten Nederland? Geen probleem! Geef het dan bij uw prijsopgave aan.

Bezoek onze showroom

Kom eens langs in onze grote showroom in Alkmaar en neem gelijk een kijkje in de werkplaats

Duurzaam hout

Ons hout komt uit Nederland, Duitsland of Frankrijk. Altijd FSC gekeurd en 100% wordt herplant.

Vakmanschap

Onze meubelmakerij is bij uw bezoek aan de showroom te bezichtigen, zo zie je gelijk waar jouw unieke meubel gemaakt wordt.

Leven in Stijl meubelmakerij regio Heerhugowaard

Wil je een echt uniek meubelstuk in huis halen? Dan ben je bij meubelmaker Leven in Stijl aan het juiste adres. Doordat eikenhout een zeer variabele houtsoort is, ben je altijd verzekerd van een uniek meubelstuk. Maar zien is geloven. Bezoek daarom de showroom en beoordeel onze meubelen zelf. Laat je daarbij verrassen door onze vele voordelen:

 • 400m2 showroom
 • Hoogwaardige materialen
 • 100% Duurzaam FSC hout
 • Alles op maat gemaakt
 • Thuisbezorging in heel Nederland

Maatwerk meubels Heerhugowaard

Meer weten? Neem contact met ons op

Jouw unieke houten meubels bestel je gemakkelijk bij Leven in Stijl Meubelmakerij in regio Heerhugowaard. Benieuwd naar ons aanbod van eiken meubels? Maak een afspraak om onze showroom kunnen bezoeken. Voor vragen mail je naar [email protected] of bel je naar 072 – 5200594.

Prijsopgave aanvragen

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 4.
  • Hidden