• 400m² showroom
 • Hoogwaardige materialen
 • 100% Duurzaam FSC hout
 • Alles op maat gemaakt
 • Thuisbezorging in heel Nederland

Meubelmakerij regio Hoorn

Voor jouw houten meubels op maat

Op zoek naar een meubelmakerij in regio Hoorn die jouw unieke meubelen kan ontwerpen en maken? Kies voor Leven in Stijl. Bij onze meubelfabriek in regio Hoorn zijn we erg trots op elk meubel dat we maken. We hebben inmiddels talloze klanten blij gemaakt met onze service en houten meubelen op maat. Zo bieden we unieke houten meubelen in alle kleuren en maten en hebben de allerbeste service voor maatwerk. Ook hebben we een portfolio samengesteld waarin je in één oogopslag kunt zien wat de tarieven en mogelijkheden zijn bij onze meubelfabriek. Toch zelf zien? Bezoek onze showroom van maar liefst 400m2 en laat je verrassen door de mooiste meubelen in onze meubelwerkplaats in regio Hoorn, Leven in Stijl!

Maatwerk tafels

Maatwerk banken

Maatwerk kasten

Unieke meubels met passie gemaakt

We hebben bij Leven in Stijl meubelmakerij in regio Hoorn één motto: jij bedenkt en wij creëren. Zo combineren we vakmanschap met hoogwaardige materialen om echte kwaliteit te realiseren. Benieuwd naar hoe we dat doen? Onze meubelwerkplaats vind je in onze showroom in Alkmaar. Zo kun je direct inspiratie opdoen voor jouw volgende meubels op maat! Kom naar Leven in Stijl meubelmakerij voor:

meubelmakerij Hoorn

houten meubels op maat Hoorn

Onze duurzame meubelmakerij in regio Hoorn

Wij vinden duurzaamheid erg belangrijk. Jij ook? Dan hebben we wellicht een match! In onze meubelmakerij in regio Hoorn werken we met oog voor het milieu aan jouw houten meubels op maat. Kies je voor een eiken meubel op maat gemaakt door een professionele meubelmaker van Leven in Stijl, dan maak je een milieubewuste keuze.

We proberen onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden door onze werkplaats te verwarmen met resthout, de meest ecologische materialen te gebruiken en ons afval zo uitgebreid mogelijk te scheiden. Ook een milieuvriendelijk meubel? Neem contact met ons op!

Thuisbezorgd in NL

Wij kunnen uw meubel door heel Nederland bezorgen. Buiten Nederland? Geen probleem! Geef het dan bij uw prijsopgave aan.

Bezoek onze showroom

Kom eens langs in onze grote showroom in Alkmaar en neem gelijk een kijkje in de werkplaats

Duurzaam hout

Ons hout komt uit Nederland, Duitsland of Frankrijk. Altijd FSC gekeurd en 100% wordt herplant.

Vakmanschap

Onze meubelmakerij is bij uw bezoek aan de showroom te bezichtigen, zo zie je gelijk waar jouw unieke meubel gemaakt wordt.

Leven in Stijl meubelmakerij in regio Hoorn

Heb je een mooi meubel gezien en kun je het nergens meer vinden? Geen zorgen. Bij Leven in Stijl meubelmakerij in regio Hoorn kun je terecht met al je wensen voor houten meubels. Onze houten meubelmakers kunnen jouw meubelen afwerken met meer dan 70 kleuren en behandelingen. Zo kunnen zelfs de meest specifieke wensen worden gerealiseerd. Kies voor Leven in Stijl meubelmakerijen geniet van de volgende voordelen:

 • 400m2 showroom
 • Hoogwaardige materialen
 • 100% Duurzaam FSC hout
 • Alles op maat gemaakt
 • Thuisbezorging in heel Nederland

maatwerk meubels Hoorn

Meer weten? Neem contact met ons op

Jouw unieke meubels op maat laten maken door een gespecialiseerde meubelmaker van Leven in Stijl meubelmakerij in regio Hoorn? Of liever eerst oriënteren in onze showroom waar je onze meubelmakers aan het werk kunt zien? Maak een afspraak door te mailen naar [email protected] of te bellen naar 072 – 5200594. Wij verwelkomen je graag bij Leven in Stijl meubelmakerij!

Prijsopgave aanvragen

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 32 MB, Max. aantal bestanden: 4.
  • Hidden