• 400m² showroom
 • Hoogwaardige materialen
 • 100% Duurzaam FSC hout
 • Alles op maat gemaakt
 • Thuisbezorging in heel Nederland

Meubelmakerij Alkmaar

Voor jouw houten meubels op maat

Op zoek naar een meubelmakerij in Alkmaar die jouw unieke meubels kan ontwerpen en maken? Bij Leven in Stijl ben je aan het juiste adres. Al vele klanten hebben we tevreden gesteld met onze dienstverlening en houten meubelen op maat. Bij onze meubelmakerij zijn we erg trots op elk meubelstuk dat we maken. Dit laten we graag aan je zien. Wij bieden unieke houten meubels in alle kleuren en maten en hebben de allerbeste service voor maatwerk. Zo hebben we ook een portfolio samengesteld waarin je in één oogopslag ziet wat de tarieven en mogelijkheden zijn bij onze meubelmakerij. Bezoek onze showroom van maar liefst 400m2 en laat je verrassen door de mooiste meubels bij onze meubelmakerij in Alkmaar, Leven in Stijl!

Maatwerk tafels

Maatwerk banken

Maatwerk kasten

Passie en vakmanschap maakt kwaliteit

Bij Leven in Stijl meubelmakerij in Alkmaar combineren we vakmanschap met hoogwaardige materialen. Jij bedenkt en wij creëren. Onze meubelmakers zijn meesters in het maken van alle soorten houten meubels op maat. Zo zijn we constant op zoek naar de beste kwaliteit. Wil je een kijkje komen nemen bij Leven in Stijl meubelmakerij? Dat kan! Onze meubelwerkplaats vind je in onze showroom. Ook kun je direct inspiratie opdoen voor jouw volgende eiken meubel op maat! Bij Leven in Stijl meubelmakerij kun je onder andere terecht voor:

meubelmakerij alkmaar

houten meubels op maat

Onze meubelmakerij in Alkmaar is duurzaam

In onze meubelmakerij in Alkmaar werken we met oog voor het milieu aan jouw houten meubels op maat. Zo verwarmen we onze werkplaats met resthout, gebruiken we de meest ecologische materialen en scheiden we ons afval zo uitgebreid mogelijk. Duurzaamheid staat bij Leven in Stijl meubelmakerij hoog in het vaandel. Kies je voor een eiken meubel op maat gemaakt door een professionele meubelmaker van Leven in Stijl, dan maak je een milieubewuste keuze. De meubelen van Leven in Stijl meubelmakerij zijn eerlijke meubelen. Ook een eerlijk meubel? Neem contact met ons op!

Thuisbezorgd in NL

Wij kunnen uw meubel door heel Nederland bezorgen. Buiten Nederland? Geen probleem! Geef het dan bij uw prijsopgave aan.

Bezoek onze showroom

Kom eens langs in onze grote showroom in Alkmaar en neem gelijk een kijkje in de werkplaats

Duurzaam hout

Ons hout komt uit Nederland, Duitsland of Frankrijk. Altijd FSC gekeurd en 100% wordt herplant.

Vakmanschap

Onze meubelmakerij is bij uw bezoek aan de showroom te bezichtigen, zo zie je gelijk waar jouw unieke meubel gemaakt wordt.

Kies Leven in Stijl meubelmakerij in Alkmaar

Heb je voorkeur voor een bepaalde kleur, vorm of formaat? Bij Leven in Stijl meubelmakerij in Alkmaar kun je terecht met al je wensen voor houten meubels. Onze houten meubelmakers kunnen jouw meubelen afwerken met meer dan 70 kleuren en behandelingen. Zo passen onze meubels perfect in je interieur. Kies voor Leven in Stijl meubelmakerijen geniet van de volgende voordelen:

 • 400m2 showroom
 • Hoogwaardige materialen
 • 100% Duurzaam FSC hout
 • Alles op maat gemaakt
 • Thuisbezorging in heel Nederland

maatwerk meubels alkmaar

Meer weten? Neem contact op met Leven in Stijl

Jouw unieke meubels op maat laten maken door een gespecialiseerde meubelmaker van Leven in Stijl meubelmakerij in Alkmaar? Dat kan! Liever eerst oriënteren in onze showroom waar je onze meubelmakers aan het werk kunt zien? Maak een afspraak door te mailen naar [email protected] of te bellen naar 072 – 5200594. Wij verwelkomen je graag bij Leven in Stijl meubelmakerij!

Prijsopgave aanvragen

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 4.
  • Hidden