• 400m² showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

Leven in Stijl | Een interieur op maat

Leven in Stijl Meubelmakerij logo

Er is veel mogelijk en we helpen je graag!

Bij een prachtig huis dat van alle gemakken voorzien is, hoort een minstens zo mooi interieur. Een interieur dat past bij de woning, dat het verrijkt en aanvult. Een interieur dat jouw smaak weerspiegelt en jouw levensstijl dient. Daarvoor ben je bij Leven in Stijl aan het juiste adres.

Leven in Stijl levert op maat gemaakte meubels, die met passie en zorg door onze vakmensen worden gemaakt. Onze meubels zijn uniek, duurzaam en worden enkel gemaakt van hoogwaardige materialen. Daarnaast zijn ze ook nog eens zeer onderhoudsvriendelijk.

Kwaliteit en maatwerk

Onze stijl laat zich kenmerken door een mix van natuur en industrieel, van robuust en sierlijk. Al onze meubels zijn maatwerk en daardoor volledig uniek. We bieden je de kans om de meubels volledig naar wens aan te passen. Zo kun je zelf de afmetingen, kleuren en afwerking bepalen, waardoor je zeker weet dat de meubels perfect bij jou en het huis passen.

Complete inrichting

Bij Leven in Stijl kun je terecht voor de complete inrichting van je woonkamer, keuken en badkamer. Tafels, stoelen, kasten, badkamermeubels, lampen en accessoires; je kunt het allemaal bij ons vinden. Hierdoor heb je niet alleen de mogelijkheid om de stijl van alle meubels op elkaar af te stemmen, maar weet je ook zeker dat je voor elke ruimte kiest voor kwaliteit en vakwerk.

Die keuze voor meubels van hoge kwaliteit kun je zelfs doorvoeren naar de tuin, daar we ook duurzame en onderhoudsvriendelijke tuinmeubelen maken.

Maatwerk meubelen Leven in Stijl meubelmakerij

Onze collectie

Op deze website kan je meer informatie vinden over ons en onze collectie. Wil je de meubels liever in het echt zien? Dat kan. In onze showroom in Alkmaar staan onze meubelen in diverse stijlkamers opgesteld. Hierdoor kun je niet alleen zien hoe een meubel het in een ruimte doet, maar je ook laten inspireren door de verschillende stijlen en ontwerpen.

Een op maat gemaakt interieur

Wil je precies weten wat we voor jou kunnen doen? Dan nodigen we je graag uit om langs te komen. Tijdens een gesprek bespreken we jouw wensen, waarna we zullen kijken hoe we aan de hand van die wensen de beste invulling aan jouw huis kunnen geven. Neem voor het maken van een afspraak contact met ons op via 072-5200594 of stuur een email naar [email protected]

Graag tot ziens!

Contact opnemen