• 400m² showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

Boomstamtafel op maat bij Leven in Stijl meubelwinkel

Bij deze rustieke boomstamtafel Mangrove kunnen wij ook een rustieke bank maken met stalen onderstel om het een mooi geheel te houden, vraag ons naar de mogelijkheden

Boomstamtafel op maat laten maken bij een meubelmaker Alkmaar

Sinds 2007 is Leven in Stijl het adres en de meubelmaker Alkmaar voor unieke maatwerk meubelen gemaakt van oud hout en nu ook voor een boomstamtafel op maat. Het gebruik van sloophout en steigerhout is lange tijd erg populair geweest, daar is dan ook een uniek aanbod en ambacht in ontstaan. Momenteel blijkt er een snel groeiende vraag naar “echte natuurlijke” meubelen, een meubelstuk waarbij de natuur duidelijk zichtbaar en voelbaar is in de woonomgeving. Het assortiment is daar bij Leven in Stijl duidelijk op aangepast met een hele serie aan natuurlijke boomstamtafel op maat van verschillende soorten Hollands, Frans en Italiaans Hout.

Van industrieel, ruig, landelijk tot super strak en modern, het kan allemaal gemaakt worden uit één en dezelfde stam. De meubelmaker bepaalt het eindresultaat. Dankzij het vakmanschap van deze meubelmakers en de ambachtelijke werkwijze zijn ze in staat om betaalbaar en uniek maatwerk te vervaardigen geheel naar uw wens.

Door het aanbod en de voorraad van 10 verschillende houtsoorten kunt u als klant zelf een keuze maken in de gewenste houtsoort en vorm van het blad en de poten van uw boomstamtafel op maat. Elke houtsoort heeft zijn eigen kleur, vorm, structuur en houtnerf waarmee de meest geweldige combinaties kunnen worden gemaakt. Het afwerken van blad en poten in een transparante onzichtbare of juist geheel dekkende kleur behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Op de website of in de showroom van Leven in Stijl ziet u een groot aantal mogelijkheden bij ons als meubelmaker Alkmaar. Het is zelfs mogelijk om combinaties van tafelbladen en poten van verschillende meubels te maken, waarna u zelf de maat kunt bepalen.Kom eens langs in onze showroom in Alkmaar om met een kopje koffie of thee ons assortiment te bekijken en de vele mogelijkheden met ons te bespreken.

Boomstam tafel eikenhout rouge met zwarte robuuste tafelpoten

Unieke boomstam tafel van massief iepenhout, wit onderstel voor een moderne en strakke uitstraling

Contact opnemen