• 400m² showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

Arco meubelen | Tafel | Maatwerk tafels

speciaal-voor-u-gemaakt-zijn-onze-ronde-salontafel-met-tapstoe-lopende-poten-van-eikenhout

Arco Meubelen, een uniek staaltje vakmanschap op Nederlandse bodem

Arco Meubelen, een Nederlands designlabel, maakt al meer dan 100 jaar prachtige design meubelen voor in het huis en op het werk. Alle design stoelen, tafels en kasten worden geproduceerd in Winterswijk. Altijd op een vakkundige en innovatieve wijze. Arco Meubelen let naast het uiterlijk van een designmeubel op functionaliteit en duurzaamheid. Het bedrijf hecht grote waarde aan een juiste materiaalkeuze. Met veel liefde voor het meubelvak maakt Arco duurzame en technische hoogwaardige designmeubels. Beroemd zijn de Arco tafels.

Arco meubelen is een groot voorbeeld voor vele meubelmakerijen en meubelproducenten, het langdurige bestaan van het bedrijf is mede dankzij de authentieke ontwerpen en de hoge kwaliteit meubelen. Wij kunnen natuurlijk niet ontkennen dat we ook niet enigszins geprikkeld worden door de geweldige meubelen die Arco in het assortiment heeft.

In onze werkplaat wordt deze V poot salontafel in elke maat gemaakt

Arco tafels

De meest bekende ontwerpen van Arco Meubels zijn bijvoorbeeld de Cafe Chair van Jonathan Prestwich bekroond met de iF GOLD product design award 2012. Ook het Pivot ladenkastje van Shay Alkalay is al een klassieker te noemen. Arco staat vooral bekend om haar prachtige design tafels, eettafels, bijzettafels en salontafels, wat dacht je van de Nomad Tafel van Jorre van Ast. Deze tafel is eenvoudig demontabel en is volledig van hout gemaakt. De designmeubels van Arco zijn ontworpen door bekende ontwerpers als Willem van Ast, Dick Spierenburg, Bertjan Pot en Burkhard Vogtherr. In 2013 verscheen de Utensils familie, een serie van handige, kleinere tafels voor de momenten dat wonen en werken samengaan. Even een notitie maken, de laptop neerleggen of wat documenten doornemen – kortom: het bekende multi-tasken dat overal in huis kan gebeuren. De Utensils bijzettafels hebben een organisch gevormd blad met afgeronde hoeken, staan op een elegante voet en zijn er in diverse hoogtes voor bij de bank, een fauteuil of de eettafel.

Prachtige notenhout ovale tafel met stalen poot in het midden voor optimale zitruimte

Arco en Jorre van Ast

Jorre van Ast begon in 2007 bij Arco waar hij de leiding nam over de ontwerpstudio. Sinds 2011 staat het meubelbedrijf onder leiding van Van Ast. Hij bewaakt de stijl en kwaliteit en geeft deze op zijn persoonlijke wijze invulling. De meubelcollectie wordt momenteel – mede door hem – uitgebreid met markante, nieuwe ontwerpen, zoals de Nomad tafel, Steel tafel en de Wood Connection II. Het streven naar innovatie en duurzaamheid is een belangrijke leidraad, net als het hoge kwaliteitsniveau en de ambachtelijke manier van werken. Op Arco mogen wij Nederlanders best een beetje trots zijn.

Bijzondere horecatafel waardoor je je niet meer stoot aan de hoeken van het blad

Contact opnemen